«Τελειώνει σήμερα του Σεμέδο στην Πόρτο»

Ρεπορτάζ από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακό τα βρίσκει με την Πόρτο και ίσως σήμερα να έχει τελειώσει η μεταγραφή του Ρούμπεν Σεμέδο.

«Τελειώνει σήμερα του Σεμέδο στην Πόρτο»

Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα του Ρούμπεν Σεμέδο και πλέον μετράει ώρες για να αποτελέσει παρελθόν για τον Ολυμπιακό. Οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την Πόρτο και όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά πλέον σε συμφωνία.

Τα ρεπορτάζ από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι ίσως και εντός της ημέρας οι δύο πλευρές να έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία. Η Πόρτο τις τελευταίες ημέρες έχει ασκήσει μεγάλη πίεση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Σεμέδο και η O Jogo αναφέρει ότι σήμερα είναι πολύ πιθανό να υπάρξει αίσιο τέλος σε αυτή την ιστορία.

Ο Σεμέδο αναμένεται να επιστρέψει στην πατρίδα του και στην ομάδα που ήταν η μεγάλη του επιθυμία να αγωνιστεί από τη στιγμή που τέθηκε θέμα μεταγραφής του. Η Record από την πλευρά της αναφέρει πως Ολυμπιακός και Πόρτο βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο των διαπραγματεύσεων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Πορτογάλων το ποσό του δανεισμού θα είναι στο 1 εκατ. ευρώ. Πάντως δεν κάνουν αναφορά για την οψιόν αγοράς, η οποία ενδέχεται να ξεπερνάει τα 5 εκατ. ευρώ.