ΑΕΚ: Στη Γαλλία γράφουν για ενδιαφέρον δανεισμού του Μισελέν από την Σεντ Ετιέν!

Δημοσίευμα της Γαλλικής εφημερίδας «L ' Equipe» παρουσιάζει την Σεντ Ετιέν να ενδιαφέρεται για τον δανεισμό του Κλεμάν Μισελέν από την ΑΕΚ

ΑΕΚ: Στη Γαλλία γράφουν για ενδιαφέρον δανεισμού του Μισελέν από την Σεντ Ετιέν!

Αν ήταν μόνο ο λογαριασμός στο Twitter «SainteInside» που συνδέει την Σεντ Ετιέν με τον Κλεμάν Μισελέν ίσως να μην γινόταν θέμα.

Αλλά όταν η ιστοσελίδα της κορυφαίας αθλητικής εφημερίδας της Γαλλίας (και πιθανώς της Ευρώπης ) «L' Equipe», αναφέρει για ενδιαφέρον των «στεφανουά» για τον Γάλλο δεξιό μπακ χαφ της ΑΕΚ τότε το θέμα αλλάζει διάσταση...

«Η Σεντ Ετιέν σκέφτεται τον Κλεμάν Μισελέν της ΑΕΚ», σημειώνει το ρεπορτάζ της ηλεκτρονικής έκδοσης του εντύπου και προσθέτει:

«Προτεραιότητα της Σεντ Ετιέν εδώ και αρκετές εβδομάδες, είναι η απόκτηση εντός δεξιού μπακ την οποία δεν έχει ακόμη πετύχει. Μετά την αποτυχία με τον Τισεράντ, η Σεντ Ετιέν ενεργοποίησε άλλες περιπτώσεις. Μια από αυτές ο Κλεμάν Μισελέν», ενώ καταλήγει το συγκεκριμένο άρθρο τονίζοντας πως η μετακίνηση του πιθανόν θα μπορούσε να γίνει με την μορφή δανεισμού.

Επίσης επισημαίνεται ότι ο προπονητής της Σεντ Ετιέν, Πασκάλ Ντιπράζ και ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου, Ζαν Φρανσουά Σουκασέ τον γνωρίζουν από την συνεργασία τους στην Τουλούζ.

Πάντως από την ΑΕΚ αναφέρουν ότι δεν είχαν κάποια όχληση από Γαλλία...