Ατρόμητος: «Πρώτη» για Ναμπί στο Περιστέρι - Επέμβαση ο Νάτσος

Την «παρθενική» του προπόνηση με τον Ατρόμητο έκανε ο Αντίλ Ναμπί. 

Ατρόμητος: «Πρώτη» για Ναμπί στο Περιστέρι - Επέμβαση ο Νάτσος

Με προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου για την αναμέτρηση του προσεχούς Σαββάτου στη Νεάπολη κόντρα στον Ιωνικό.

Ο Κρις Κόλμαν είδε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του να προπονούνται κανονικά, μεταξύ των οποίων και ο Αντίλ Ναμπί που γνωρίστηκε με τους νέους του συμπαίκτες και φόρεσε για πρώτη φορά τα «κυανόλευκα».

Ο Σπύρος Νάτσος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και αποφασίστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση, καθώς οι ενοχλήσεις στον κοιλιακό παραμένουν. Ο Κωνσταντίνος Κωτσόπουλος συνέχισε επίσης με ατομικό πρόγραμμα.

Από εκεί και πέρα, την ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής και να επιστρέψουν ακόμα πιο δυνατοί στον Ατρόμητο θα έχουν οι Νίκος Αθανασίου και Γιάννης Τσακίρης, οι οποίοι δόθηκαν δανεικοί από τους Περιστεριώτες σε Νίκη Βόλου και Πανελευσινιακό αντίστοιχα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την παραχώρηση του Νίκου Αθανασίου με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν στη Νίκη Βόλου.

Παράλληλα, με τη μορφή δανεισμού επίσης μέχρι το τέλος της σεζόν στον Πανελευσινιακό θα αγωνιστεί ο εξτρέμ της ομάδας μας, Γιάννης Τσακίρης.

Η ομάδα μας θα παρακολουθεί την εξέλιξη των δύο νεαρών ποδοσφαιριστών που θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες να αγωνιστούν μέχρι την ολοκλήρωση της φετινής περιόδου».