Στην Αθήνα ο Κεϊτά για τον Ολυμπιακό

Έφτασε στην Αθήνα ο Ντιμπί Κεϊτα για να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό. Ο 18χρονος εξτρέμ θα περάσει ιατρικές εξετάσεις. 

Στην Αθήνα ο Κεϊτά για τον Ολυμπιακό

Λίγο πριν τις 18:00 έφτασε στην Αθήνα το αεροπλάνο που μετέφερε τον Ντιμπί Κειτά. Ο 18χρονος εξτρέμ προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» και από εδώ και πέρα τον περιμένει η δύσκολη διαδικασία των εργομετρικών και ιατρικών εξετάσεων.

Αναμένεται να περάσει τις απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιο του με την ομάδα του Πειραιά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από την Ισπανία ο Ντιμπί Κεϊτά θα υπογράψει για τα επόμενα 4,5 χρόνια με τον Ολυμπιακό.

Πρόκειται για έναν παίκτη που μετακόμισε στη Ρεάλ Μαδρίτης από τη Ράγιο Βαγιεκάνο και αγωνιζόταν στις ακαδημίες της "Βασίλισσας". Ο Κεϊτά θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα ταλέντα που είχε στην ακαδημία της η Ρεάλ και μάλιστα είχε κάνει προπονήσεις και με την πρώτη ομάδα.

Τον ποδοσφαιριστή είχε εντοπίσει το τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού και έκανε θερμή εισήγηση για να προχωρήσει η απόκτηση του.

Στις πρώτες του δηλώσεις κατά την άφιξη του στην Ελλάδα τόνισε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να με πάρει από πέρσι. Είμαι διπλά χαρούμενος που αυτή η μεταγραφή ολοκληρώθηκε. Είμαι έτοιμος να δώσω τα πάντα για τη νέα μου ομάδα»