Ολυμπιακός: Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το μέλλον του Μάξι Λοβέρα

Υπάρχουν ομάδες που περιμένουν στη... γωνία για τις αποφάσεις του Ολυμπιακού σχετικά με το μέλλον του Μάξι Λοβέρα. Η σοβαρή πιθανότητα για νέο δανεισμό του και η διαχείρισή του από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ολυμπιακός: Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το μέλλον του Μάξι Λοβέρα

Επέστρεψε τα Χριστούγεννα στον Ολυμπιακό με σκοπό να αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής και να αρπάξει την δεύτερη ευκαιρία από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Μάξι Λοβέρα χρειαζόταν ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να έρθει στα επιθυμητά επίπεδα αγωνιστικής κατάστασης, καθώς από τις αρχές Δεκεμβρίου ήταν ουσιαστικά ανενεργός.

Ο Αργεντινός έχοντας ολοκληρώσει τον δανεισμό του στην Ρασίνγκ Κλουμπ, ολοκλήρωσε τον πρώτο του μήνα της επανεμφάνισής του στο λιμάνι με συνολικά 19 λεπτά παρουσίας! Κι όλα αυτά με τον Ολυμπιακό να έχει ένα σωρό απουσίες. Δεν το λες και... επιτυχία.

Συγκεκριμένα, έχει το 5λεπτο που είχε παίξει στην Ριζούπολη στο 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης και τα 14 λεπτά στο ματς του Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Εννοείται ότι στο παιχνίδι της Τούμπας την Κυριακή (30/1. 19.30) το πιθανότερο είναι να μην κάτσει καν στον πάγκο.

Κατά συνέπεια, ήδη σε κύκλους μάνατζερ ακούγεται έντονα ότι ο Λοβέρα έχει σοβαρές πιθανότητες να ξαναφύγει δανεικός. Ήδη ομάδες από την Αργεντινή τον γλυκοκοιτάζουν. Όπως και από την Βραζιλία.

Η διαχείριση που του έχει κάνει ο Μαρτίνς, δείχνει λες και δεν βρίσκεται στα πλάνα του και ειδικά μετά τις επιστροφές των Αφρικανών διεθνών, ο Λοβέρα πάει πιο πίσω στην ιεραρχία.

Ακόμα κι αν ο Μαρτίνς τον είχε στο μυαλό του ως μία λύση πίσω από τον φορ, με τον ερχομό του Ζοάο Καρβάλιο και την επιστροφή του Κώστα Φορτούνη (από τον επόμενο μήνα σε αγωνιστική δράση με την πρώτη ομάδα), ο Αργεντινός βλέπει τον χρόνο του όχι απλώς να «συρρικνώνεται», αλλά να εξαφανίζεται.

Σύντομα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από τον Λοβέρα και αν θα μείνει τελικά στο λιμάνι ή όχι, με τη ζυγαριά να γέρνει προς το «φεύγει». Υπάρχουν «μνηστήρες» που τον περιμένουν στη γωνία. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει ντε και καλά να φύγει έως τις 31 Ιανουαρίου, εφόσον παρθεί η απόφαση να αποχωρήσει ξανά δανεικός. Υπάρχουν ανοικτές αγορές και τον Φεβρουάριο.

Για την ώρα, ο Λοβέρα προπονείται στον Ρέντη με έναν στόχο: Να καταφέρει να πείσει τον Μαρτίνς να τον υπολογίζει περισσότερο, έτσι ώστε να ανατραπεί ένα σκηνικό που τον τοποθετεί ουσιαστικά εκτός πλάνων.