Φέρνουν αλλαγές στον Ολυμπιακό Αγκιμπού και Μπουχαλάκης

Αγκιμπού Καμαρά και Ανδρέας Μπουχαλάκης είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς και οι δύο επιστροφές ενδέχεται να αλλάξουν πολλά στο παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Φέρνουν αλλαγές στον Ολυμπιακό Αγκιμπού και Μπουχαλάκης

Το οπλοστάσιο γεμίζει στον Ρέντη και ο Πέδρο Μαρτίνς βλέπει σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό να λύνονται τα προβλήματα του. Την Πέμπτη (27/1) θα έχει για πρώτη φορά το 2022 στην προπόνηση τον Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος απουσίαζε με την εθνική Γουινέας στο Copa Africa.

Εκτός από τον Αγκιμπού στον Ρέντη θα είναι και ο Μαμαντού Κανέ. Τα χαμόγελα του Πέδρο Μαρτίνς, όμως, έχουν να κάνουνε με την επιστροφή του Αγκιμπού, ενός ποδοσφαιριστή που στο πρώτο μισό της σεζόν είχε πολύ μεγάλη επιρροή στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Ειδικά αυτή την περίοδο που η ομάδα του Πειραιά δυσκολεύεται να δημιουργήσει φάσεις ο Αγκιμπού είναι απαραίτητος για τον Ολυμπιακό.

Εάν ο Αφρικανός δείξει στον Ρέντη ότι είναι σε καλή κατάσταση τότε θα μπει να παίξει στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ. Εκτός από τον Καμαρά, όμως, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δείξει τις τελευταίες ημέρες και τον Ανδρέα Μπουχαλάκη να προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο αρχηγός των "ερυθρόλευκων" επέστρεψε στις προπονήσεις, είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς και πλέον αλλάζουν πολλά και στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Αλλάζουν και οι ισορροπίες, αλλά και οι σκέψεις του Πορτογάλου τεχνικού για το σχήμα που θα παρατάξει. Θα φανεί από σήμερα εάν θα αλλάξει η τακτική του και αν θα συνεχίσουμε να βλέπουμε το σχήμα με τους τρεις στόπερ.