Τάνκοβιτς: Δημοσίευμα στην Τουρκία για ενδιαφέρον της Μπεσίκτας αλλά κι από... Αμερική!

Τουρκική ιστοσελίδα παρουσιάζει τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς να ενδιαφέρει την Μπεσίκτας αλλά να μην παίζει μόνη της στην υπόθεση του καθώς ενδιαφέρει και την Κολόμπους από την ΜLS

Τάνκοβιτς: Δημοσίευμα στην Τουρκία για ενδιαφέρον της Μπεσίκτας αλλά κι από... Αμερική!

Με την Μπεσίκτας συνδέει Τουρκικό δημοσίευμα τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς λίγες ημέρες πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου (31/01)

Ο αριστερός εξτρέμ της ΑΕΚ εξετάζεται από τον τουρκικό σύλλογο ως αντικαταστάτης του Κάιλ Λάριν, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας fotospor.com.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει: «Η Μπεσίκτας σε περίπτωση που χάσει τον Κάιλ Λάριν, εξετάζει έναν εξτρέμ, ο οποίος δεν βρίσκει φανέλα βασικού στην ΑΕΚ. Ο ελληνικός σύλλογος περιμένει να μετουσιωθεί το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς σε πρόταση.

Ο Σουηδός εξτρέμ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Αργύρη Γιαννίκη φέτος. Η πιθανότητα να ολοκληρωθεί η μεταγραφή αν κατατεθεί πρόταση είναι μεγάλη καθώς ο Τάνκοβιτς δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν.

Για αυτόν τον λόγο, η ΑΕΚ είναι θετική στο να παραχωρήσει τον Τάνκοβιτς σε περίπτωση που λάβει μια προσφορά που ανταποκρίνεται οικονομικά στις απαιτήσεις της.

Η Μπεσίκτας ενδιαφέρεται για τον Τάνκοβιτς αλλά δεν παίζει μόνη της καθώς τον παίκτη θέλει και η Κολόμπους από το MLS.

Φέτος, ο Τάνκοβιτς έχει παίξει σε μόλις 5 παιχνίδια για την ΑΕΚ, έχοντας μία ασίστ».