ΑΕΚ: Φουλάρει και δηλώνει έτοιμος ο Στάνκοβιτς

Ύστερα από δύο ημέρες η ΑΕΚ επέστρεψε στις προπονήσεις με τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς να δηλώνει έτοιμος ενόψει Βόλου

ΑΕΚ: Φουλάρει και δηλώνει έτοιμος ο Στάνκοβιτς

Στις προπονήσεις ύστερα από δύο ημέρες επέστρεψε το πρωί της Τετάρτης (26/1) η ΑΕΚ. Οι άνθρωποι της ομάδας καθάρισαν το ένα γήπεδο στα Σπάτα και το συγκρότημα του Αργύρη Γιαννίκη έπιασε… δουλειά ενόψει της αναμέτρησης με τον Βόλο.

Οι απουσίες παραμένουν αρκετές βέβαια για τον Έλληνα τεχνικό, αφού οι τρεις Ιρανοί διεθνείς απουσιάζουν (Μοχαμάντα, Ανσαριφάρντ και Χατζισαφί) ενώ οι Λίτσι και Γαλανόπουλος ακολούθησαν τα ατομικά τους προγράμματα. Θυμίζουμε μάλιστα πως χθες (25/1) ανακοινώθηκαν και δύο κρούσματα κορονοϊού, που αμφότερα αφορούν παίκτες.

Από εκεί και πέρα, ο Παναγιώτης Τσιντώντας συνέχισε το πρόγραμμα του με το πρόβλημα στη μέση να μην υποχωρεί αλλά ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς ανεβάζει στροφές. Ο έμπειρος τερματοφύλακας που δεν έπαιξε στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, είναι πολύ καλύτερα και πιθανότατα θα ξεκινήσει βασικός κόντρα στους Θεσσαλούς την Κυριακή.

Άλλωστε είχε δηλώσει έτοιμος να παίξει και με τον ΠΑΟΚ, αν γινόταν κανονικά το ματς και λογικά δε θα υπάρχει κανένα θέμα να αγωνιστεί με τον Βόλο.