Κλίτσα: «Θα δώσω τα πάντα για τον Ολυμπιακό»

Σε συνέντευξή του ο Αλμίρ Κλίτσα αναφέρθηκε στους στόχους του για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. 

Κλίτσα: «Θα δώσω τα πάντα για τον Ολυμπιακό»

Τριετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό υπέγραψε ο Αλμίρ Κλίτσα, με τον 23χρονο Μαυροβούνιο αριστερό μπακ να ενσωματώνεται στην προετοιμασία της δεύτερης ομάδας υπό τον Αριέλ Ιμπαγάσα και να αποτελεί επένδυση του πειραϊκού συλλόγου για τη συνέχεια.

Ο Κλίτσα δεν κρύβει τη χαρά του για το σημαντικό άλμα στην καριέρα του και τη μετακίνησή του από το πρωτάθλημα του Λουξεμβούργου στον κορυφαίο ελληνικό σύλλογο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο BN Sports ο νέος παίκτης του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην έως τώρα πορεία του, αλλά και σε όσα είναι έτοιμος να δώσει στη νέα ομάδα του.

Οι δηλώσεις του Κλίτσα:

«Παίζω ποδόσφαιρο από πολύ μικρός και είναι όλη μου η ζωή. Χάρη στην οικογένειά μου είμαι σήμερα εδώ και μπορώ να παίξω στον Ολυμπιακό. Στα νιάτα μου ήμουν αριστερός εξτρέμ αλλά κατάλαβα πως είμαι καλύτερος παίζω όταν παίζω πίσω αριστερά. Μπορώ να παίξω σε όλη την πλευρά και αυτό με βοηθάει. Ήταν πάρα πολύ εύκολο να πω ναι καθώς δεν είναι δυνατόν να αρνηθείς ένα τέτοιο κλαμπ όπως ο Ολυμπιακός. Όλοι μιλάνε για αυτόν και σε όλη την Ευρώπη. Ξέρω ότι είναι ένας σπουδαίος σύλλογος στην Ευρώπη και ο κορυφαίος στην Ελλάδα με μεγάλη ιστορία και ιδιαίτερα μεγάλους στόχους στο μέλλον. Ξέρω για τον Βαλμπουένα, τον Σωκράτη, τον Εμβιλά. Γενικά είναι μία ομάδα που έχει τρομερούς ποδοσφαιριστές. Αυτό μου αρέσει πάρα πολύ είναι πως στην ομάδα είναι σαν οικογένεια. Το δυνατό μου σημείο είναι ότι είμαι πολύ ανταγωνιστικός, δεν μου αρέσει να χάνω και για τα υπόλοιπα θα τα δείτε μόνοι σας. Προτιμώ να δείχνω μέσα στον αγωνιστικό χώρο τι αξίζω. Στόχος μου είναι να βοηθήσω αυτόν τον σύλλογο όσο το δυνατόν περισσότερο για να κερδίσει όλα τα τρόπαια που διεκδικεί. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτής της οικογένειας και εγγυώμαι στους φιλάθλους μας ότι θα δώσω τα πάντα για αυτόν τον σύλλογο»