Ολυμπιακός: Γυρίζουν Αγκιμπού και Κανέ

Αγκιμπού Καμαρά και Μαμαντού Κανέ επιστρέφουν σήμερα (26/1) στην Ελλάδα και μπαίνουν στις προπονήσεις του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Γυρίζουν Αγκιμπού και Κανέ

Τη Δευτέρα ο Αγκιμπού Καμαρά έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι στο Copa Africa με τη Γουινέα. Η εθνική του ομάδα αποκλείστηκε από τη Γκάμπια από την οποία ηττήθηκε και με σκορ 1-0. Οι υποχρεώσεις του στο Κύπελλο Εθνών της Αφρικής ολοκληρώθηκαν και ο νεαρός μεσοεπιθετικός μπήκε αμέσως στο αεροπλάνο προκειμένου να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ο Αγκιμπού Καμαρά αναμένεται στη χώρα μας το βράδυ της Τετάρτης (26/1) και την Πέμπτη θα δώσει κανονικά το παρών στην προπόνηση του Ολυμπιακού στον Ρέντη. Ο Αφρικανός χαφ θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς και αυτό σημαίνει πως θα αγωνιστεί κανονικά και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, την ερχόμενη Κυριακή.

Έτσι σιγά-σιγά λύνονται τα χέρια του Πέδρο Μαρτίνς που βλέπει να έχει περισσότερες λύσεις για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς την Κυριακή. Μαζί με τον Αγκιμπού Καμαρά, πάντως, έρχεται στην Ελλάδα και ο Μαμαντού Κανέ. Ο συμπατριώτης του που ήταν δανεικός στη Νέφτσι Μπακού επιστρέφει στον Ολυμπιακό και επίσης την Πέμπτη θα είναι κανονικά στην προπόνηση στον Ρέντη.