Νέα δεδομένα για το θέμα «Ζαχάβι» στον Ολυμπιακό

Το θέμα του Εράν Ζαχάβι βρίσκεται πολύ ψηλά στην «ερυθρόλευκη» επικαιρότητα, όμως, οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από την Ολλανδία δημιουργούν νέα δεδομένα.

Νέα δεδομένα για το θέμα «Ζαχάβι» στον Ολυμπιακό

Τον Εράν Ζαχάβι έχει βάλει στο… σημάδι ο Ολυμπιακός και προσπαθεί να τον φέρει στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες. Το συμβόλαιο του Ισραηλινού επιθετικού με την PSV Αϊντχόφεν ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και οι Πειραιώτες που τον έχουν σε μεγάλη εκτίμηση θέλουν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους άμεσα.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν είχε δείξει αρνητικός στο ενδεχόμενο να έρθει στη χώρα μας. Το μεγάλο εμπόδιο μέχρι τώρα ήταν η Αϊντχόφεν και ο τρόπος με τον οποίο χειριζόταν το θέμα ακόμη και για έναν παίκτη που το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τις τελευταίες ώρες υπάρχουν πληροφορίες από την Ολλανδία σύμφωνα με τις οποίες ο Ισραηλινός επιθετικός δείχνει διατεθειμένος να συνεχίσει την καριέρα του στην PSV έως το τέλος του συμβολαίου του. Οι Ολλανδοί επιμένουν πως ο παίκτης δεν θα φύγει τον Ιανουάριο από την Αϊντχόφεν.

Παραδέχονται πως υπάρχει επίσημη πρόταση από την πλευρά του Ολυμπιακού προς τον ποδοσφαιριστή, αλλά δεν συμφωνούν πως το θέμα έχει προχωρήσει. Αντίθετα αυτή τη στιγμή βλέπουν τον Ζαχάβι να μένει στο Αϊντχόφεν μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του. Από τον Ολυμπιακό, όπως έχουν κάνει από την αρχή αυτή της υπόθεσης, δεν σχολιάζουν το παραμικρό.