Το ξέκοψε ο Ολυμπιακός για Αράο

Το κεφάλαιο Αράο έχει κλείσει οριστικά για την ομάδα του Πειραιά

Το ξέκοψε ο Ολυμπιακός για Αράο

Είναι το πιο «καυτό» όνομα στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού τις τελευταίες εβδομάδες, όμως όπως όλα δείχνουν οι δύο πλευρές τελικά δε θα συνεργαστούν.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει έναν αμυντικό μέσο που θα προσαρμοστεί άμεσα στις απαιτήσεις της ομάδας και θα πάρει φανέλα βασικού και τον τελευταίο καιρό το όνομα του Γουίλιαν Αράο ήταν αυτό που «έπαιζε» δυνατά για τη θέση.

Οι «ερυθρόλευκοι» μάλιστα τα βρήκαν με τη Φλαμένγκο κι εκεί που όλα έδειχναν ότι το λερτ θα καταλήξει σε γάμο, ξαφνικά ο παίκτης έκανε πίσω. Η ομάδα του τον συμβούλεψε να απομακρύνει τους ατζέντηδες που χειρίζονται το θέμα του και να υπογράψει στον Ολυμπιακό, όμως ο Αράο δε φέρεται διατεθειμένος να κάνει κάτι τέτοιο.

Έτσι λοιπόν και ο Ολυμπιακός μοιραία φαίνεται να εγκαταλείπει την περίπτωση του Βραζιλιάνου. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν σε εκτίμηση τον ποδοσφαιριστή από την Βραζιλία, όμως από τη στιγμή που αυτός ξεκίνησε τα... τερτίπια εγκαταλείπουν την υπόθεση, αφού επιθυμία τους είναι να αποκτήσουν έναν ποδοσφαιριστή με όρεξη να αγωνιστεί με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Έτσι ο Ολυμπιακός θα στραφεί σε άλλες λύσεις, αφού στη λίστα του υπάρχουν ποδοσφαιριστές για αυτή τη θέση.