Ατρόμητος: Προσπαθεί για Άλιμπετς

Σε μία κίνηση που αν πραγματοποηθεί αλλάζει το στάτους του στα έμπροσθεν κινείται ο Ατρόμητος, καθώς φαίνεται να κινείται δυναμικά για την απόκτηση του Ντένις Άλιμπετς.

Ατρόμητος: Προσπαθεί για Άλιμπετς

Για την απόκτηση του διεθνούς Ρουμάνου επιθετικού Ντένις Άλιμπετς, προκειμένου να ενισχύσει την γραμμή κρούσης του κινείται ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Κρις Κόλμαν βρίσκεται σε αναζήτηση παίκτη, προκειμένου να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή και σύμφωνα με το atromitistas.gr , αυτός όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Ρουμάνος διεθνής.

Ο 31χρονος σέντερ φορ αγωνίζεται στην τουρκική Καϊσερίσπορ, με τους Περιστεριώτες να έχουν έρθει σε συζητήσεις προκειμένου να τον αποκτήσουν με την μορφή δανεισμού, καθώς το κασέ του παίκτη ανέρχεται κοντά στις 800.000 ευρώ το χρόνο.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Άλιμπετς παραχωρήθηκε δανεικός στην Κλουζ, με την οποία κατέγραψε στο ενεργητικό του 12 ματς και 2 γκολ μέχρι τον Δεκέμβριο, ωστόσο ο ίδιος δεν είναι ευχαριστημένος με τις συνθήκες που επικρατούν στον ρουμάνικο σύλλογο, κάτι που έχει σαν συνέπεια και ο ίδιος να θέλει να παραχωρηθεί κάπου.