Ολυμπιακός: Πήρε για τη β' ομάδα τον 23χρονο μπακ Αλμίρ Κλίτσα από τη Ζενές Ες του Λουξεμβούργου

Ο 23χρονος Μαυροβούνιος αριστερός μπακ Αλμίρ Κλίτσα που έπαιζε στην Ζενές Ες του Λουξεμβούργου θα ενσωματωθεί στον Ολυμπιακό Β’. Θα γίνουν κι άλλες κινήσεις, είτε για τώρα, είτε για το καλοκαίρι. 

Ολυμπιακός: Πήρε για τη β' ομάδα τον 23χρονο μπακ Αλμίρ Κλίτσα από τη Ζενές Ες του Λουξεμβούργου

Συνεχίζονται οι κινήσεις από πλευράς Ολυμπιακού για την ενίσχυση της β’ ομάδας και με την προοπτική ότι κάποια στιγμή θα ενισχύσουν και την πρώτη ομάδα.

Τελευταίο «χτύπημα» αυτό του Αλμίρ Κλίτσα που υπέγραψε για 3 χρόνια. Είναι 23 ετών, γεννηθείς στις 10 Νοεμβρίου 1998 και είναι Μαυροβούνιος.

Στην Εθνική ανδρών δεν έχει αγωνιστεί ακόμη, ενώ έχει κληθεί κάποιες φορές στην Εθνική Ελπίδων του Μαυροβουνίου.

Ο Κλίτσα αγωνίζεται στην Ζενές Ες που βρίσκεται στην 9η θέση του πρωταθλήματος Λουξεμβούργου, έχοντας φέτος 1 γκολ και 1 ασίστ σε 16 παιχνίδια.

Συνολικά έχει 7 γκολ και 7 ασίστ σε 74 παιχνίδια με την ομάδα από το Λουξεμβούργο.

Ο 23χρονος Μαυροβούνιος αριστεροπόδαρος μπακ (παίζει και εξτρέμ, αλλά και χαφ) έχει ξεκινήσει την καριέρα του στην Ντουντελάνζ και τον Ιούλιο του 2019 πήγε ως ελεύθερος στην Ζενές Ες.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν έχει κάνει ακόμα το «μπαμ» στην καριέρα του και ελπίζει ότι μέσω του Ολυμπιακού Β’ θα καταφέρει να βγάλει τον πραγματικό του εαυτό, έτσι ώστε κάποια στιγμή να βρεθεί και υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κινήσεις για τον Ολυμπιακό Β’ θα συνεχιστούν, είτε για να έρθουν παίκτες έως το τέλος του μήνα, είτε για να ενσωματωθούν από το καλοκαίρι.

Για παράδειγμα μία τέτοια περίπτωση είναι ο 18χρονος αμυντικός χαφ της Παρί Σεν Ζερμέν Κ18, Ζουμανά Μπαγκμπεμά που πιθανότατα θα εξεταστεί για το καλοκαίρι.