Ολυμπιακός: Ο Μαμαντού Κανέ ενσωματώνεται τώρα στους Πειραιώτες, ολοκληρώθηκε ο δανεισμός στη Νέφτσι

Ο 25χρονος χαφ Μαμαντού Κανέ που είχε αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι και παρέμεινε δανεικός στη Νέφτσι Μπακού, αποφασίστηκε να ενσωματωθεί τώρα στους «ερυθρόλευκους».   

Ολυμπιακός: Ο Μαμαντού Κανέ ενσωματώνεται τώρα στους Πειραιώτες, ολοκληρώθηκε ο δανεισμός στη Νέφτσι

Κύβος ερρίφθη... Ο Μαμαντού Κανέ που είχε αποκτηθεί το περασμένο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό και είχε συμφωνηθεί να παραμείνει στην Νέφτσι Μπακού ως δανεικός για έναν χρόνο, δεν θα παραμείνει τελικά έως το τέλος της σεζόν στο Αζερμπαϊτζάν.

Ο 25χρονος χαφ από την Γουινέα που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Κόπα Άφρικα, θα έρθει στη χώρα μας μαζί με τον Αγκιμπού Καμαρά και άμεσα θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Ολυμπιακού.

Ποιος είναι ο λόγος που οι πρωταθλητές Ελλάδας αποφάσισαν να ολοκληρώσουν τον δανεισμό του στην ομάδα του Αζερμπαϊτζάν και να πιάσει άμεσα δουλειά στον Ρέντη; Θα φανεί τις επόμενες μέρες...

Ενδεχομένως σε ένα «φορτωμένο» καλαντάρι που ακολουθεί, ο Πέδρο Μαρτίνς να θέλει μία έξτρα λύση στη μεσαία γραμμή. Εύλογα το μυαλό ορισμένων θα μπορούσε να πάει σε ενδεχόμενη πώληση κάποιου από τους χαφ (σ.σ. η Λιλ κοιτάζει τον Μαντί Καμαρά).

Ας μην κάνουμε όμως υποθετικά σενάρια. Αυτή τη στιγμή η είδηση έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Μαμαντού Κανέ που έχει φέτος 1 γκολ σε 19 παιχνίδια, θα πιάσει τελικά από τώρα δουλειά στον Ρέντη.

Η αρχική συμφωνία ήταν να κάτσει ως δανεικός στο Μπακού έως το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά τελικά θα προπονηθεί υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς έξι μήνες νωρίτερα.

Ο 25χρονος Αφρικανός χαφ δεν είναι πάντως κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου.