Τσόλακ: «Βλέπω θετικά τα πράγματα στον ΠΑΟΚ»

Ο Σουηδός επιθετικός Αντόνιο Τσόλακ αναφέρθηκε στην επιστροφή του στον ΠΑΟΚ μετά τη θητεία του στην Μάλμε.

Τσόλακ: «Βλέπω θετικά τα πράγματα στον ΠΑΟΚ»

Ο Αντόνιο Τσόλακ είναι πλέον ενεργό μέλος στον ΠΑΟΚ μετά τη θητεία του στην Μάλμε, στην οποία είχε παραχωρηθεί δανεικός.

Ο 28χρονος Κροάτης επιθετικός μίλησε στο «PAOK TV» για την επιστροφή του στην Θεσσαλονίκη, τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

Για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Το ξεκίνημα με εμένα και τον ΠΑΟΚ δεν ήταν τόσο εύκολο, έτσι πήγα στην Μάλμε, όπου είχα μια επιτυχημένη σεζόν. Τώρα είμαι και πάλι εδώ, δυνατός, βλέπω τα πράγματα θετικά. Θα έλεγα ότι γύρισα πίσω στο παλιό μου σπίτι».
Για το πόσο διαφορετικός επέστρεψε και τι άλλαξε σε αυτόν τον χρόνο που έλειψε: «Νομίζω πως ως άνθρωπος δεν θα αλλάξω ποτέ. Είμαι ο ίδιος παίκτης και ο ίδιος άνθρωπος. Όταν κάποιος μου δίνει χώρο και εμπιστοσύνη, μπορώ να δείξω την ποιότητα μου. Δεν έχασα ποτέ την ικανότητά μου στο να σκοράρω, δεν σταμάτησα ποτέ να τρέχω και να παλεύω, να είμαι ο παίκτης που ήμουν. Τώρα νομίζω πως επέστρεψα στο ίδιο περιβάλλον, αλλά με διαφορετικούς ανθρώπους. Υπάρχουν αρκετές αλλαγές στον ΠΑΟΚ».
Για το πόσο διαφορετικά βρήκε τα πράγματα στον ΠΑΟΚ στην επιστροφή του: «Υπάρχουν πολλοί νέοι παίκτες και με καλωσόρισαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι πολύ καλό αυτό. Βρήκα μια πολύ καλή ομάδα, ένα δυνατό σύνολο. Γνώρισα και τον καινούργιο προπονητή. Έχω ακούσει πολλά καλά γι' αυτόν, τώρα δουλεύω μαζί του για λίγο και βλέπω πως αρέσει ο ένας στον άλλον. Είναι σημαντικό αυτό, τόσο για μένα, όσο και για την ομάδα. Μου έδωσε ήδη τα πρώτα λεπτά και ελπίζω πως όλα θα είναι καλά στο μέλλον».