Ολυμπιακός: Η διπλή χαρά του Μαρτίνς για Αγκιμπού

Με χαμόγελα υποδέχτηκε ο Πέδρο Μαρτίνς την ήττα της Γουινέας και την επιστροφή του Αγκιμπού Καμαρά.

Ολυμπιακός: Η διπλή χαρά του Μαρτίνς για Αγκιμπού

Μπορεί ο Πέδρο Μαρτίνς να χαιρόταν βλέποντας τους ποδοσφαιριστές του να προχωρούν στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, αλλά η καρδούλα του το ήξερε πόσο πολύ ήθελε να μη συμβαίνει αυτό και να τους είχε στον Ρέντη. Τουλάχιστον σιγά-σιγά του έρχονται ευχάριστα νέα από το Copa Africa.

Πρώτα ο αποκλεισμός της Νιγηρίας και του Ονιεκούρου και τώρα η ήττα της Γουινέας από τη Γκάμπια που σημαίνει πως ο Αγκιμπού Καμαρά ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στη διοργάνωση. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός το βράδυ της Δευτέρας (24/1) επέστρεψε στη δράση έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Σιγά-σιγά ο Αγκιμπού ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να επιστρέψει στην Ελλάδα και να τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Και για τον Πορτογάλο η χαρά ήταν διπλή το βράδυ της Δευτέρας. Από τη μία είδε τον παίκτη του να παίζει, άρα να είναι καλά όσον αφορά στον τραυματισμό του και από την άλλη είδε την ομάδα του να χάνει και να μένει εκτός Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Ο Αγκιμπού έχει αποδειχτεί φέτος πως είναι ένας παίκτης με μεγάλη επιρροή στο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Είναι ένας παίκτης που βοηθάει πολύ στο πρέσινγκ και η συμβολή του είναι σημαντική στην επίθεση της ομάδας του Πειραιά. Από τον Ολυμπιακό έλειψαν αυτό το διάστημα τα πέντε γκολ και οι τέσσερις ασίστ που έχει.

Με την επιστροφή του Καμαρά ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει να αλλάξει πολύ την εικόνα της ομάδας του και να την κάνει πιο επιθετική. Έλειψε πολύ από την ομάδα του Πειραιά αυτό το διάστημα και φυσικά πλέον θα έχει ενδιαφέρον να δούμε και πόσο θα διατηρηθεί το σχήμα με τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς.