ΟΦΗ: Εκτίει με Λαμία και Ατρόμητο ο Μεγιάδο - Ευχαριστώ σε Εργοτέλη

Ο Μιγκέλ Μεγιάδο συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει κόντρα σε Λαμία και Ατρόμητο. Η ΠΑΕ ευχαρίστησε με ανακοίνωση τον Εργοτέλη

ΟΦΗ: Εκτίει με Λαμία και Ατρόμητο ο Μεγιάδο - Ευχαριστώ σε Εργοτέλη

Για δύο παιχνίδια θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Μιγκέλ Μεγιάδο, ο Νίκος Νιόπλιας.

Ο Αργεντινός μέσος του ΟΦΗ συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες στη Super League 1 και ο Έλληνας τεχνικός αποφάσισε να τα εκτίσει στα ματς με τη Λαμία για την 20η αγωνιστική το Σάββατο (29/1), αλλά και απέναντι στον Ατρόμητο, επίσης εκτός έδρας, για την 22η αγωνιστική, τη Δευτέρα (7/2).

Ο Μεγιάδο μετράει φέτος 1.102 λεπτά και 12 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, όντας βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της 11άδας του ΟΦΗ.

Από εκεί και πέρα, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον Εργοτέλη αλλά και τον αντιδήμαρχο Ηρακλείου, Κώστα Βαρδαβά για την παραχώρηση του Παγκρήτιου Στάδιου:

«Η ομάδα μας επιστρέφει για προπονήσεις στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο μετά τη διαδικασία της συντήρησης που έγινε στον αγωνιστικό χώρο του πρώτου γηπέδου. Για περισσότερο από έναν μήνα το Παγκρήτιο Στάδιο αποτέλεσε την καλύτερη δυνατή επιλογή για την προετοιμασία των ποδοσφαιριστών μας πριν τους αγώνες.

Για τον λόγο αυτό και για μια ακόμα φορά η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον Αντιδήμαρχο Ηρακλείου και πρόεδρο της Ανάπτυξης Αθλητισμού του Δήμου, κ. Κώστα Βαρδαβά, στον Διευθυντή του Παγκρητίου σταδίου, κ. Δημήτρη Τσιράκο, καθώς και στον γεωπόνο κ. Νίκο Ντιγκάκη για την διευκόλυνση τους ως προς την παραχώρηση του Παγκρητίου σταδίου στην ομάδα μας.

Επίσης ευχαριστούμε πολύ τους ανθρώπους του Εργοτέλη για την άψογη συνεργασία και συνεννόηση όλο αυτό το διάστημα ως προς τις ώρες των προπονήσεων στο Παγκρήτιο στάδιο».