Το «μάλλον ονειρεύομαι» του Βατσλίκ και η ανησυχία με νέα αποθέωση στην Τσεχία

Ο Τόμας Βατσλίκ απολαμβάνει έκπληκτος το χιόνι στην Αθήνα, ενώ στην πατρίδα του υπάρχουν νέα αποθεωτικά δημοσιεύματα για τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού. 

Το «μάλλον ονειρεύομαι» του Βατσλίκ και η ανησυχία με νέα αποθέωση στην Τσεχία

Ο Τόμας Βατσλίκ δεν αγωνίστηκε για προληπτικούς λόγους στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα μετά τον τραυματισμό του από τη σύγκρουση με τον Κώστα Μανωλά στην προπόνηση της περασμένης Παρασκευής, με τον Τσέχο γκολκίπερ να είναι πλέον μια χαρά και να ξεκινά την προετοιμασία του για να επιστρέψει λογικά στο ντέρμπι της προσεχούς Κυριακής (30/1) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Βατσλίκ έχει μείνει έκπληκτος βλέποντας χιόνι στην Ελλάδα και ανέβαζε σχετικές φωτογραφίες στους λογαριασμούς του στα social media με σχόλιο «μάλλον θα βλέπω κάποιο όνειρο»!

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον στην πατρίδα του λόγω του τραυματισμού του, με τους Τσέχους ρεπόρτερ να εκφράζουν ανησυχία επειδή δεν έχει παίξει στα δύο τελευταία παιχνίδια. Με τον Παναιτωλικό βέβαια στο Κύπελλο ο λόγος ήταν διαφορετικός, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς αλλάζει τερματοφύλακα στο συγκεκριμένο θεσμό.

Στα δημοσιεύματα γίνεται λόγος για το ότι ο Βατσλίκ δεν έχει δεχτεί γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια που έχει αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό, ενώ τον χαρακτηρίζουν ως «ήρωα της Τσεχίας» στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.