Μαρτίνς: «Παίξαμε με σιγουριά και κάναμε αυτό που έπρεπε»

Ο Πέδρο Μαρτίνς έμεινε ικανοποιημένος από τη γενικότερη συμπεριφορά των παικτών του στο γήπεδο στη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Μαρτίνς: «Παίξαμε με σιγουριά και κάναμε αυτό που έπρεπε»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς μετά το παιχνίδι στην κάμερα της Nova...

Για το αν έκανε τα βασικά ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι του: «Παίξαμε με σιγουριά ένα παιχνίδι που κάναμε αυτό που έπρεπε. Βάλαμε ένα γκολ σε ένα αντίπαλο που έπαιξε χαμηλά την άμυνα του. Είχαμε ευκαιρίες για δεύτερο γκολ πιο νωρίς και αν είχε γίνει αυτό το σενάριο του παιχνιδιού θα ήταν διαφορετικό.

Όσο είσαι στο 1-0 ο αντίπαλος συνεχίζει να πιέζει. Ωστόσο κάναμε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει πιο νωρίς και να ήταν πιο εύκολο».

Για την άμυνα: «Μετά από τρία συνεχόμενα παιχνίδι που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το πιο σημαντικό ήταν να γυρίσουμε στις νίκες. Δεν μας πίεσε καθόλου ο αντίπαλος, δεν κινδυνέψαμε καθόλου. Είχαμε σταθερότητα στην αμυντική λειτουργία. Κυριότερο μέλημα μας ήταν να νικήσουμε».

Για τον Παναιτωλικό και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού: «Είναι μία πιθανότητα να βοηθήσουν αυτά τα παιδιά. Έχουμε προβλήματα και απουσίες και χρειαζόμαστε αυτά τα παιδιά. Αυτή την εβδομάδα χάσαμε τον Βατσλίκ και τον Σωκράτη και είναι πολύ πιθανό να μας βοηθήσουν αυτά τα παιδιά».