Φαμπιάνο: «Ώρα να μιλήσουμε και να βγάλουμε τον Άρη από αυτή την κατάσταση»

Ο Φαμπιάνο Λέισμαν αναφέρθηκε στην δυσμενή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Άρης μετά από τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς νίκη καθιστώντας σαφές πως είναι ώρα συζητήσεων για την εύρεση λύσεων.

Φαμπιάνο: «Ώρα να μιλήσουμε και να βγάλουμε τον Άρη από αυτή την κατάσταση»

Ο Άρης δεν κατάφερε να κερδίσει την Λαμία ούτε για το Πρωτάθλημα (0-0) και ο Φαμπιάνο αναφέρθηκε στην δύσκολη περίοδο την οποία διανύουν οι Θεσσαλονικείς τονίζοντας πως η ομάδα θα πρέπει να βρει λύσεις.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την ισοπαλία με τη Λαμία: «Είμαστε όλοι στεναχωρημένοι και από αυτό το αποτέλεσμα, θέλαμε να κερδίσουμε. Είμαστε σε μια δύσκολη στιγμή αλλά δεν πρέπει να χάσουμε την πίστη μας στην ομάδα και στην ποιότητα μας, γιατί έχουμε ένα παιχνίδι με τη Λαμία που πρέπει να πάρουμε την πρόκριση».

Για την κατάσταση που έχει περιέλθει η ομάδα: «Υπάρχουν καλές και κακές στιγμές στο ποδόσφαιρο. Είναι προφανές ότι είμαστε σε μια κακή στιγμή. Το πιο σημαντικό είναι να μείνουμε ενωμένοι. Είναι στιγμή να καθίσουμε και να συζητήσουμε τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα. Είναι ευθύνη μας να προκριθούμε στο Κύπελλο. Είναι μια καμπή που περνάει η ομάδα, την οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε».

Αναφορικά με το θέμα που αντιμετωπίζει ο Άρης στο γκολ: «Το γκολ δεν είναι μόνο πρόβλημα των επιθετικών. Είναι όλης της ομάδας, όπως είπαμε όμως, πρέπει να συνεχίζουμε να πιστεύουμε στην ομάδα μας. Σε τρεις μέρες έχουμε τον επαναληπτικό και είναι ευθύνη μας να προκριθούμε. Πρέπει όλοι μαζί να βρούμε τις λύσεις, για να βγάλουμε την ομάδα από αυτή την κατάσταση».

Για το πρόγραμμα και τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Είμαστε προετοιμασμένοι. Οι παίκτες που επιλέγει ο προπονητής να ξεκινήσουν, πρέπει να είναι έτοιμοι σε κάθε παιχνίδι. Είναι υποχρέωση μας να προκριθούμε στο Κύπελλο».