Ολυμπιακός: Κλείνει το deal με Πόρτο για Σεμέδο, τον περιμένει ο Κονσεϊσάο

Ολυμπιακός και Πόρτο τα βρίσκουν για τον Ρούμπεν Σεμέδο χάρη στην καθοριστική συμβολή του Ζόρζε Μέντες. Σε επικοινωνία με τον παίκτη ο Κονσεϊσάο.

Ολυμπιακός: Κλείνει το deal με Πόρτο για Σεμέδο, τον περιμένει ο Κονσεϊσάο

Αντίστροφα μετράει ο Ρούμπεν Σεμέδο για να γίνει ποδοσφαιριστής της Πόρτο. Οι πληροφορίες από την Πορτογαλία επιμένουν πως οι "Δράκοι" βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή που τόσο πολύ ήθελαν.

Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών έχουν ξεκινήσει από τις αρχές Δεκεμβρίου, αλλά αποδείχτηκε πως δεν ήταν τίποτα εύκολο έτσι ώστε να γίνει γρήγορα το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Όλες οι πληροφορίες αυτή τη στιγμή συγκλίνουν ότι Ολυμπιακός και Πόρτο βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία και ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι έτοιμος να φορέσει τη φανέλα της ομάδας του "Ντραγκάο". Οι Πορτογάλοι μιλούν για δανεισμό του ποδοσφαιριστή και οψιόν αγοράς που θα είναι ύψους 5,5 εκατ. ευρώ.

Σημαντικό ρόλο για να κλείσει η συμφωνία των δύο πλευρών έπαιξε η εμπλοκή του Ζόρζε Μέντες στην υπόθεση. Ο γνωστός ατζέντης κατάφερε να γεφυρώσει τη διαφορά που είχαν τα δύο κλαμπ και πλέον μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να τελειώσει και επίσημα το deal.

Πάντως ο παίκτης είναι ήδη σε επικοινωνία με τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ο οποίος τον περιμένει πως και πως στο "Ντραγκάο". Ο τεχνικός των "Δράκων" έχει φτιάξει ειδικό πρόγραμμα για τον Σεμέδο προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος. Ο 27χρονος στόπερ δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του, ενώ το τελευταίο διάστημα δεν συμμετέχει και στις προπονήσεις του Ολυμπιακού. Επομένως το σημαντικό είναι να καλύψει το χαμένο έδαφος.