Γρηγορίου: «Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από το 0-0 της Λαμίας με τον Άρη, ενώ όπως τόνισε η ομάδα του μπορούσε να πάρει και τη νίκη.

Γρηγορίου: «Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη»

Δεύτερο 0-0 στο "Κλεάνθης Βικελίδης" απέσπασε η Λαμία σε διάστημα τριών ημερών. Η ομάδα της Φθιώτιδας κράτησε ξανά τον Άρη και ο Μιχάλης Γρηγορίου στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα είναι κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος,

Αναλυτικά ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε:

Για το 0-0: Μετά από την ολοκλήρωση του παιχνιδιού πιστεύω ότι θα μπορέσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω. Είμαστε ικανοποιημένοι από τον βαθμό. Εξάλλου δεν είναι και το πιο εύκολο να παίρνεις δύο ισοπαλίες από τον Άρη σε τρεις μέρες. Βάσει ευκαιριών θα μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είχαμε διαφορετική προσέγγιση από το Κύπελλο, πιέσαμε πάρα πολύ και ήμασταν καλοί και στην κατοχή και στο τρανζίσιον.

Για το αν τους πηγαίνουν καλύτερα τα εκτός έδρας ματς: Νομίζω και με τον Ιωνικό ήμασταν πολύ καλοί και με καλό ποδόσφαιρο και ευκαιρίες. Όταν αντιμετωπίζεις μεγαλύτερους αντίπαλους και εκτός έδρας είναι λογικό να σου δίνονται περισσότεροι χώροι. Το πλάνο μας ήταν να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς.

Για τη ρεβάνς της Τετάρτης: Θέλω να κάνω μία σοβαρή παρένθεση όσον αφορά το πρόγραμμα των παιχνιδιών. Κληθήκαμε να παίξουμε και οι δύο ομάδες μετά από 63 ώρες. Το ίδιο θα γίνει την Τετάρτη το βράδυ και μετά έχουμε ματς το Σάββατο το μεσημέρι στις 15:00. Θέλω να κάνω μία παράκληση στους αρμόδιους να γίνεται καλύτερος προγραμματισμός γιατί και η μία ημέρα είναι σημαντική για να αποδίδουν και οι ποδοσφαιριστές καλύτερο ποδόσφαιρο και να μην έχουμε τραυματισμούς.