Ολυμπιακός: Τι πρέπει να προσέξει από τους Γιαννιώτες, πότε «χτυπάει» ο ΠΑΣ

Ο Ολυμπιακός έχει μία δύσκολη αποστολή απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη (23/1, 19.30). Τι πρέπει να προσέξουν οι Πειραιώτες με τα χρονικά σημεία στα οποία «χτυπούν» οι Ηπειρώτες.

Ολυμπιακός: Τι πρέπει να προσέξει από τους Γιαννιώτες, πότε «χτυπάει» ο ΠΑΣ

Σκοράρει μακριά από τα Γιάννενα ο ΠΑΣ και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το προσέξει ο Ολυμπιακός. Η ομάδα των Ιωαννίνων σε σύνολο 8 εκτός έδρας αγώνων έχει 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Αν δούμε προσεκτικά τα θετικά αποτελέσματα που έχει φέρει, τότε θα διαπιστώσουμε ότι τα καλά της διαστήματα είναι το πρώτο τέταρτο του πρώτου ημιχρόνου, το πρώτο τέταρτο του δευτέρου και τα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης!

Αυτά είναι τα διαστήματα στα οποία βρίσκει δίχτυα. Το διπλό στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ (1-0) το πήρε με γκολ στο 86’. Στο 1-1 του Περιστερίου με τον Ατρόμητο, ισοφάρισε στο 88’. Στο έπος του Χαριλάου (5-0 τον Άρη) είχε ανοίξει το σκορ στο 5’, διπλασίασε τα τέρματα στο 35’, έκανε το 3-0 στο 54’ και τα άλλα δύο τέρματα στο 71’ και στο 85’. Στο διπλό επί της Λαμίας με 1-0 σκόραρε ο Σάλιακας στο 54’ (όπως και στο Χαριλάου είχαν σκοράρει οι Γιαννιώτες στο ίδιο λεπτό). Τέλος, στο 1-1 του Ηρακλείου με τον ΟΦΗ άνοιξε το σκορ ο Περέα στο... 54’.

Για τρίτη φορά στο 54ο λεπτό σκοράρει ο ΠΑΣ. Μπορεί να κατεβαίνει με απουσίες η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά, αλλά δεν πρέπει να παραβλέψουμε ότι μακριά από τους «Ζωσιμάδες» είναι εξαιρετικά επικίνδυνη.

Το να έχει χάσει μόλις σε 2 ματς από τα 8 που έχει δώσει συνολικά, προφανώς κάτι δείχνει. Όπως και τα χρονικά σημεία που «χτυπάει» με γκολ: Στο ξεκίνημα των δύο ημιχρόνων και στο φινάλε των αγώνων.

Δείχνει ότι από τη μία είναι ομάδα που προσπαθεί να αιφνιδιάσει βγαίνοντας από τα αποδυτήρια και από την άλλη που δεν τα παρατάει έως το φινάλε.