ΑΕΚ: Νοκ άουτ ο Τσιντώτας λόγω μέσης, με Χατζηεμμανουήλ στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο!

Το πρόβλημα στην μέση που αντιμετώπισε το βράδυ του Σαββάτου ο Παναγιώτης Τσιντώτας είχε ως αποτέλεσμα η συμμετοχή του να κριθεί στην προθέρμανση της αναμέτρησης του Περιστερίου κόντρα στον Ατρόμητο (17.15), την οποία δεν κατάφερε να βγάλει μ' αποτέλεσμα ο Χατζηεμμανουήλ να ντεμπουτάρει, αφού ούτε ο Στάνκοβιτς είναι διαθέσιμος!

ΑΕΚ: Νοκ άουτ ο Τσιντώτας λόγω μέσης, με Χατζηεμμανουήλ στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο!

Παρά το πρόβλημα του Παναγιώτη Τσιντώτα στην μέση, που έκανε γνωστό η ΑΕΚ λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, ο Έλληνας γκολκίπερ δηλώθηκε στο βασικό σχήμα του αγώνα με τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι (17.15).

Ωστόσο η παρουσία του, τελικά, δεν κατέστη δυνατή, αφού κατά την προθέρμανση του αγώνα -καίτοι είχε κάνει ένεση - δεν μπορούσε ν' αναπνεύσει και τέθηκε νοκ άουτ...

Το πρόβλημα του Τσιντώτα προέκυψε στην Σαββατιάτικη προπόνηση, απ' όπου αποχώρησε από το οικογενειακό διπλό με πόνους στην μέση

Έτσι την θέση του στο βασικό σχήμα πήρε ο νεαρός Χατζηεμμανουήλ που ντεμπουτάρει, αφού εκτός είναι και ο Στάνκοβιτς που δεν νιώθει 100% καλά παρότι έχει περάσει ενάμιση μήνας από την επέμβαση στο γόνατο (κι ενώ υπολογιζόταν να επιστρέψει στις 5 Γενάρη...)

Από εκεί και πέρα ο Γιαννίκης ξεκινά με Μήτογλου – Τζαβέλλα στα στόπερ, τον Ρότα δεξιά, τον Μοχαμάντι αριστερά, τους Λε Ταλέκ – Σιμάνσκι στον άξονα, τον Μάνταλο δεκάρι (παρότι ο Γέβτιτς ήταν ο κορυφαίος στην Τούμπα...), τον Γκαρσία δεξιά, τον Τσούμπερ αριστερά και τον Ανσαριφάρντ στην κορυφή.

Σημειωτέον πως στην 20άδα και στον πάγκο βρίσκεται ο Όγκνιεν Βράνιες που έχει ήδη βγάλει δυο αρνητικά τεστ, έκανε τον απαραίτητο έλεγχο και ανάρρωσε από την πρόσφατη νόσηση του με Covid-19.