Olympique et lyonnais: «Δεν θέλει να μεταγραφεί στον Άρη ο Ντιόπ»

Σύμφωνα με τα Γαλλικά μέσα, η μεταγραφή του Παπέ Σεΐκ Ντιόπ στον Άρη δεν θα προχωρήσει, καθώς ο ίδιος ο παίκτης δεν επιθυμεί να αγωνιστεί για τους «κίτρινους».

Olympique et lyonnais: «Δεν θέλει να μεταγραφεί στον Άρη ο Ντιόπ»

Ο Παπέ Σεΐκ Ντιόπ βρίσκεται εδώ και καιρό στο στόχαστρο του Άρη, όντας ένας από τους κύριους μεταγραφικούς του στόχους προκειμένου να ενισχύσει την επιθετική γραμμή. Μάλιστα, οι «κίτρινοι» φαίνεται να είχαν φτάσει σε τελικός στάδιο όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις με τη Λιόν, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του Σενεγαλέζου άσου. Ωστόσο, σύμφωνα με γαλλικά μέσα, η τελική απάντηση της ομάδας ήταν αρνητική, καθώς ο ίδιος ο παίκτης δεν επιθυμεί να αγωνιστεί για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της olympique-et-lyonnais.com: «Φαίνεται ότι ο Σενεγαλέζος μέσος δεν θέλει να μεταγραφεί στη ελληνική ομάδα. Σε έξι μήνες, ο Πάπε Σεΐκ Ντιόπ θα είναι ελεύθερος να υπογράψει σε κλαμπ που θέλει. Προφανώς η Λιόν θέλει να τον πουλήσει καθώς παρά τις εμφανίσεις που είχε πραγματοποιήσει (ειδικά αυτή απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι το 2018), ουδέποτε βρήκε θέση στην ομάδα… Την Παρασκευή (21/1) υπήρξε συμφωνία με τον Άρη για τη μεταγραφή του μ’ ένα ποσό της τάξεως των 500.000 ευρώ, αλλά ο 24χρονος δεν είχε αποδεχθεί την πρόταση του Άρη. Και φαίνεται ότι δεν θέλει να δεσμευτεί με τον ελληνικό σύλλογο».