Κορνέλιους: Γράφει ιστορία ο Παναιτωλικός, αλλά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι!

Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος του Παναιτωλικού, στην εντυπωσιακή (2-4) νίκη επί του ΟΦΗ, στο Ηράκλειο, Ντέρεκ Κορνέλιους αναφέρθηκε στις πρόσφατες επιτυχίες κόντρα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό σημείωσε ότι οι Αγρινιώτες γράφουν ιστορία, αλλά πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι για να πετύχουν τους στόχους τους...

Κορνέλιους: Γράφει ιστορία ο Παναιτωλικός, αλλά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι!

Μετά την νίκη, με το, χορταστικό, 4-2, επί του ΟΦΗ, στο Ηράκλειο, για την 19η αγωνιστική της Super League, ο, σκόρερ του (2ου τέρματος του) Παναιτωλικού, Ντέρεκ Κορνέλιους τόνισε, μιλώντας στην κάμερα της Cosmote, ότι η ομάδα του Αγρινίου γράφει ιστορία καθώς είχαν προηγηθεί το «διπλό» επί της ΑΕΚ, την περασμένη Κυριακή (16/01) και η νίκη επί του Ολυμπιακού, μεσοβδόμαδα, για το Κύπελλο.

Ταυτόχρονα όμως επέσήμανε ότι δεν πρέπει τα μυαλά του ίδιου και των συμπαικτών του να παρούν ...αέρα ούτως ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας.

Αρχικά μίλησε επί προσωπικού προχωρώντας εν συνεχεία στα επιτεύγματα της ομάδας του:
«Το γκολ που πέτυχα ήταν μια φάση δουλεμένη στην προπόνηση. Κατάφερα να το πετύχω με το με το κεφάλι και όχι με το χέρι όπως το έκανα στην προπόνηση!

Είμαι πολύ χαρούμενος σήμερα! Κάναμε μια μεγάλη νίκη στο Ηράκλειο απέναντι στον ΟΦΗ! Έκανα βέβαια ένα λάθος με το πέναλτι, αλλά ευτυχώς ο Μελίσσας έσωσε την κατάσταση γλιτώνοντας το γκολ. Και φυσικά και με το γκολ που πέτυχα καταφέραμε να πάρουμε μια πολύ μεγάλη νίκη!

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, διότι φέτος γράφουμε ιστορία, καθώς κερδίσαμε για πρώτη φορά την ΑΕΚ εκτός έδρας, τον Ολυμπιακό, αλλά και τον ΟΦΗ. Θα πρέπει, όμως, να μείνουμε συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε τους φετινούς μας στόχους".

Αναφορικά με τον αντίπαλο της ομάδας του τόνισε: «Σίγουρα ο ΟΦΗ απέδειξε ότι είναι μια μεγάλη ομάδα! Αντέξαμε την πίεση, καθώς αλλάξαμε το σύστημα και καταφέραμε να πάρουμε μια πολύ μεγάλη και σημαντική νίκη".