Σα Πίντο για Σοάρες: «Δεν θέλω να χάσω κανέναν παίκτη, δεν έχω πληροφορία ότι θα φύγει»

Ο Φιλίπε Σοάρες παρουσιάζεται μια... ανάσα από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο ο προπονητής του στη Μορεϊρένσε, Ρικάρντο Σα Πίντο, δεν βλέπει θετικά τη μεταγραφή...

Σα Πίντο για Σοάρες: «Δεν θέλω να χάσω κανέναν παίκτη, δεν έχω πληροφορία ότι θα φύγει»

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Φιλίπε Σοάρες φέρεται να βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, ωστόσο ο προπονητής του νεαρού χαφ στη Μορεϊρένσε, Ρικάρντο Σα Πίντο, φαίνεται πως έχει διαφορετική άποψη για την επικείμενη μεταγραφή του 22χρονου στην ελληνική ομάδα.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ τα έχει βρει σε όλα με το πορτογαλικό κλαμπ για την απόκτηση του Σοάρες και μάλιστα καταβάλλει προσπάθειες προκειμένου να φέρει τον παίκτη στην Ελλάδα από την προσεχή Δευτέρα κιόλας, ώστε να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Σα Πίντο, ωστόσο, όταν ρωτήθηκε για το ζήτημα, τόνισε ότι δεν έχει κάποια πληροφόρηση σχετικά με την επικείμενη φυγή του Σοάρες από τη Μορεϊρένσε, ενώ ξεκαθάρισε επίσης ότι δεν επιθυμεί να χάσει κανέναν παίκτη από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό.

«Δεν έχω κάποια πληροφορία ότι ο Σοάρες θα φύγει... Δε θέλω να χάσω κανέναν παίκτη σε αυτό το σημείο. Αν μπορούμε να κερδίσουμε κάτι από αυτή την υπόθεση και να βρούμε έναν αντικαταστάτη, θα το εξετάσουμε. Όλα είναι ανοικτά, αλλά σε αυτό το σημείο, δεν θέλω να χάσω κανέναν. Αυτή είναι η δική μου επιθυμία», είπε χαρακτηριστικά ο 49χρονος τεχνικός.