Σπανός: «Δεν είναι εύκολα τα πράγματα» (vid)

Ο τεχνικός του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στάθηκε στις ευκαιρίες που έκανε η ομάδα του κόντρα στον Παναθηναϊκό αλλά δεν σκόραρε. 

Σπανός: «Δεν είναι εύκολα τα πράγματα» (vid)

Ο Ιωνικός δεν κατάφερε κι αυτή την αγωνιστική να πάρει κάτι και κοιτάζει την επόμενη εβδομάδα τον…τελικό με τον Ατρόμητο στη Νεάπολη.

Ο προπονητής του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό σημείωσε πως δεν υπάρχει αγώνας στο ποδόσφαιρο δίχως αύριο.

«Είναι κακό όταν έχεις έναν αντίπαλο μια μεγάλη ομάδα να μην μπορείς να σκοράρεις όταν δημιουργείς φάσεις. Το έχουμε ξαναδεί αυτό το έργο. Έχουμε χάσει τη συγκέντρωσή μας και τον έλεγχό μας.

Δυσκολεύουν τα πράγματα. Θα πρέπει να το βρούμε κι αν δεν το βρούμε, τότε θα έχουμε πρόβλημα. Για να κερδίσεις πρέπει να σκοράρεις, ειδικά όταν παίζεις κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα.

Παίζει ρόλο η στιγμή, το καθαρό μυαλό. Είχαμε δύναμη, δεν έχουμε παράπονο από τα παιδιά.

Παιχνίδι δίχως αύριο στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει. Απλά κατορθώσαμε τα επόμενα παιχνίδια να τα κάνουμε ντέρμπι. Η ομάδα μας είναι καλή και μπορεί να σωθεί. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Η Super League είναι δύσκολη κατηγορία», είπε ο Δημήτρης Σπανός.