ΟΦΗ - Παναιτωλικός: Οι ενδεκάδες των δύο αντιπάλων!

Νίκος Νιόπλιας και Γιάννης Αναστασίου έκαναν γνωστές τις ενδεκάδες με τις οποίες θα ξεκινήσουν Ο.Φ.Η. και Παναιτωλικός στην αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής της Super League.

ΟΦΗ - Παναιτωλικός: Οι ενδεκάδες των δύο αντιπάλων!

Λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει (17:15) η εναρκτήρια αναμέτρηση της 19ης αγωνιστικής της Super League, μεταξύ ΟΦΗ και Παναιτωλικού, στο Ηράκλειο, οι Νίκος Νιόπλιας και Γιάννης Αναστασίου έκαναν γνωστούς τους βασικούς των ομάδων τους που θα πατήσουν πρώτοι το τερέν του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης»!

Αυτοί είναι για τους γηπεδούχους, που παρατάσσονται σε σχηματισμό (4-3-3), οι: Βάτερμαν - Μπαλογιάννης, Διαμαντής, Βούρος, Μαρινάκης - Μεγιάδο, Τοράλ, Ντε Γκουζμάν - Νέιρα, Τσιλιανίδης, Λάμπρου.

Ήτοι ξανά σε ρόλο «φουνταριστού» ο νεαρός Λάμπρου.

Από την άλλη τα «καναρίνια» που προέρχονται από τις νίκες επί των ΑΕΚ (ΟΑΚΑ, σε πρωτάθλημα) και Ολυμπιακό (Αγρίνιο, Κύπελλο) με το ίδιο σκορ (2-1) παρατάσσονται σε 4-2-3-1.

Την 11αδα τους απαρτίζουν οι: Μελίσσας - Λούι, Μαλής, Κορνέλιους, Χουχούμης - Aντούνες, Φλόρες - Μπαρμπόσα, Μεντοσα, Μόρσεϊ - Καρέλης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά ήταν βασικός ο Μάρτεμσον αλλά λόγω προβλήματος στο ζέσταμα αντικαταστάθηκε από τον Αντούνες...