Ολυμπιακός: Κατά 99% θα συνεχίσει στην Πόρτο ο Ρούμπεν Σεμέδο

Στην Πορτογαλία υποστηρίζουν με νέα ρεπορτάζ ότι ο Ρούμπεν Σεμέδο πλησιάζει στην Πόρτο. Πράγματι, κατά 99% θα αναχωρήσει από τον Ολυμπιακό με προορισμό το «Ντραγκάο».

Ολυμπιακός: Κατά 99%  θα συνεχίσει στην Πόρτο ο Ρούμπεν Σεμέδο

Από Δευτέρα (24/1) μπαίνουμε στην τελευταία εβδομάδα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και ένα από τα θέματα που φαίνεται να έχουν μπει στην τελική τους ευθεία είναι και αυτό του Ρούμπεν Σεμέδο.

Στον Ολυμπιακό είναι σε διαρκείς επαφές με την Πόρτο για να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό «deal».

Το μεσημέρι του Σαββάτου (22/1) η «O Jogo» έγραψε ότι ο Πορτογάλος στόπερ πλησιάζει στην Πόρτο, καθώς ο Ολυμπιακός έχει μειώσει τις απαιτήσεις του.

Τι ακριβώς ισχύει; Με τα τωρινά δεδομένα κατά 99% ο Σεμέδο θα συνεχίσει την καριέρα του στους «δράκους» με τη μορφή δανεισμού έως το καλοκαίρι και από εκεί και πέρα μένει να ξεκαθαρίσει το κομμάτι της οψιόν αγοράς.

Αυτό που σημειώνουν ξεκάθαρα οι Ίβηρες, είναι ότι σε όλη αυτή την ιστορία για να πραγματοποιηθεί - όπως δείχνουν τα πράγματα - η συγκεκριμένη μεταγραφή, έχει παίξει ρόλο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Ο Σεμέδο είναι σε συνεχείς επαφές με τον κόουτς Σέρτζιο Κονσεϊσάο, ο οποίος με τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει στο κέντρο της άμυνας της Πόρτο, τον προορίζει να πάρει κατευθείαν φανέλα βασικού.

Βέβαια, θα του χρειαστεί λίγος χρόνος του Πορτογάλου για να βρεθεί στα επιθυμητά επίπεδα, καθώς το τελευταίο διάστημα δεν κάνει φουλ προπόνηση.

Αυτό που θα πρέπει πάντως να κρατήσουμε είναι ότι η υπόθεση του Σεμέδο δείχνει να έχει μπει για τα καλά στις... ράγες και αναμένεται από Δευτέρα (24/1) να κορυφωθούν οι συζητήσεις και ο παίκτης να αναχωρήσει για τον πορτογαλικό βορρά.