Ανδρούτσος: «Συγκυρία τα τρία ματς, δεν συμβαίνει τίποτα»

Ο Θανάσης Ανδρούτσος μίλησε για το γεγονός πως ο Ολυμπιακός δεν έχει νικήσει στα τρία τελευταία του παιχνίδια και ξεκαθάρισε πως δεν συμβαίνει τίποτα στην ομάδα.

Ανδρούτσος: «Συγκυρία τα τρία ματς, δεν συμβαίνει τίποτα»

Ο Ολυμπιακός δεν έχει νικήσει στα τρία παιχνίδια της νέας χρόνιας, αλλά ο Θανάσης Ανδρούτσος μιλώντας στη Nova ξεκαθάρισε πως δεν συμβαίνει απολύτως τίποτα στην ομάδα και ότι πρόκειται απλά για μία συγκυρία.

Αναλυτικά ο Θανάσης Ανδρούτσος μίλησε:

Για την ήττα από τον Παναιτωλικό: Ήταν περίεργο παιχνίδι. Μπήκαμε καλά, βάλαμε ένα γκολ και στη συνέχεια δεν πήγαν καλά τα πράγματα. Θα δούμε τι έφταιξε. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να ανατρέψουμε την κατάσταση.

Για τα τρία ματς που δεν έχει κερδίσει ο Ολυμπιακός: Σίγουρα είναι συγκυρία, ένα κακό φεγγάρι. Το σίγουρο είναι ότι δεν τρέχει κάτι. Η ομάδα είναι δεμένη και είμαστε καλά μεταξύ μας. Πρέπει να ανατρέψουμε την κατάσταση αρχής γενομένης από το ματς με τα Γιάννενα. Όταν έρθουν και οι νίκες θα είμαστε καλά.

Για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα: Είναι μία ομάδα ποιοτική που χρειάζεται προσοχή. Εμείς πρέπει να ξέρουμε που θα χτυπήσουμε και έτσι θα πάμε να νικήσουμε. Όπως βλέπουμε όλα τα ματς έτσι βλέπουμε και αυτό και θα πάμε για να νικήσουμε.