Ολυμπιακός: Στενά για Σισέ και η Τορίνο!

Η Tuttosport αναφέρει ότι η Τορίνο παρακολουθεί στενά τον Παπέ Σισέ στο Κόπα Άφρικα και ετοιμάζει κίνηση για τον περιζήτητο στόπερ του Ολυμπιακού. 

Ολυμπιακός: Στενά για Σισέ και η Τορίνο!

Ο Παπέ Σισέ βρίσκεται στη μεταγραφική επικαιρότητα καθώς και σήμερα (22/1) είναι πολλά τα ρεπορτάζ στην Αγγλία σχετικά με το ενδιαφέρον της Νιούκαστλ για την απόκτησή του από τον Ολυμπιακό, με αναλύσεις για τα οικονομικά μεγέθη αυτής της περίπτωσης.

Στην Ιταλία υπάρχει, όμως, δημοσίευμα της Tuttosport σύμφωνα με το οποίο ο Σενεγαλέζος βρίσκεται στο ραντάρ της Τορίνο που ψάχνει για στόπερ και έχει τον Σισέ ψηλά στη λίστα της. Ενώ τον παρακολουθεί και στο Κόπα Άφρικα, μένοντας πολύ ικανοποιημένη απ' όσα είδε. Η Τορίνο μπορεί να κάνει μια τέτοια μεταγραφή, καθώς πριν από μερικούς μήνες είχε κινηθεί για να πάρει τον Μανωλά από τη Νάπολι.

Η ιταλική ομάδα ασχολείται και με έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό που κάνει καλό πρωτάθλημα, τον Φεντερίκο Γκάτι της Φροζινόνε, αλλά τα ρεπορτάζ πιθανολογούν ότι θα κάνει την προσπάθειά της για τον Σισέ.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού είναι αφοσιωμένος στο επόμενο ματς της ομάδας του στο Κόπα Άφρικα και στο στόχο της πρόκρισης στα προημιτελικά απέναντι στο Πράσινο Ακρωτήρι του Γκάρι Ροντρίγκες. Ενώ σε περίπτωση που κάνει μεταγραφή από τον Ολυμπιακό σε άλλο πρωτάθλημα έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι όνειρό του είναι να αγωνιστεί στην Premier League. Η Σενεγάλη στο Κόπα Άφρικα δεν έχει δεχτεί γκολ, με τον Σισέ βασικό σε δύο ματς και στο τρίτο στον πάγκο με την επιστροφή του Καλιντού Κουλιμπαλί στην ενδεκάδα.