ΑΕΚ: Ο τεχνικός της Νις, Κριστόφ Γκαλτιέ, ανακοίνωσε ότι ο Μπαρμπόσα μένει στην ομάδα!

Ο Βραζιλιάνος χαφ, Ντανίλο Μπαρμπόσα, που πληροφορίες από τη Γαλλία και την Ελλάδα τον συνέδεαν με την ΑΕΚ, θα μείνει στη Νις όπως έκανε γνωστό ο τεχνικός της ομάδας Κριστόφ Γκαλτιέ

ΑΕΚ: Ο τεχνικός της Νις, Κριστόφ Γκαλτιέ, ανακοίνωσε ότι ο Μπαρμπόσα μένει στην ομάδα!

Την προοπτική έλευσης του Ντανίλο Μπαρμπόσα στην ΑΕΚ απέκλεισε, ουσιαστικά, ο Κριστόφ Γκαλτιέ.

Ο προπονητής της Νις αποκάλυψε την απόφασή του να κρατήσει τον Βραζιλιάνο χαφ (του οποίου ο δανεισμός στην Παλμέιρας έληξε με το τέλος της περσινής χρονιάς) στην ομάδα της Κυανής Ακτής.

«Είχαμε μια συζήτηση με τον Ζουλιέν Φουρνιέ (σ.σ. τεχνικός διευθυντής) και τον Ντάνι. Ήθελα να μάθω τι σκοπεύει να κάνει μετά την επιστροφή απ’ το δανεισμό του. Του μετέφερα πως πίσω έχουμε τρεις παίκτες για δυο θέσεις και πως θα ήθελα να έχω τέσσερις», ανέφερε ο Γάλλος τεχνικός. Και συνέχισε:

«Είδα τον Μπαρμπόσα μέσα από ένα βίντεο αγώνων του που μου ετοίμασε ο σύλλογος, γνωρίζοντας πως στην Παλμέιρας έπαιξε ως στόπερ σε διάταξη με τρεις και δύο στην άμυνα. Τον βρήκα ενδιαφέροντα και του είπα πως θέλω να τον κρατήσω. Είναι έτοιμος για τους επόμενους πέντε μήνες».

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τα δημοσιεύματα σε Γαλλία και Ελλάδα περί ενδιαφέροντος για τον Μπαρμπόσα η επίσημη ΑΕΚ είχε διαψεύσει ότι προτίθεται να κινηθεί για τον παίκτη από την Πρωτοχρονιά.