Γιαννίκης: «Εφόσον η ΑΕΚ δεν είναι στην κορυφή, δεν είμαι ευχαριστημένος»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Αργύρης Γιαννίκης, ζήτησε κατάθεση... ψυχής στον Κυριακάτικο (17.15) αγώνα με τον Ατρόμητο από τους παίκτες του, ενώ δήλωσε ότι δεν θα μπορούσε να είναι ευχαριστημένος από την στιγμή που η ομάδα δεν βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας...

Γιαννίκης: «Εφόσον η ΑΕΚ δεν είναι στην κορυφή, δεν είμαι ευχαριστημένος»

Στην κάμερα της Nova μίλησε ο Αργύρης Γιαννίκης, ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο (17.15) κι εκτός από το επικείμενο ματς αναφέρθηκε επί παντός του επιστητού στην επικαιρότητα της «Ένωσης».

Για το πρόσφατο παιχνίδι Κυπέλλου, με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, αποκάλυψε το κλίμα στις τάξεις της ομάδας: «Υπάρχει από τη μία ικανοποίηση για τη γενική εμφάνιση που είχαμε, από την άλλη και απογοήτευση που δεν μπορούσαμε να αξιοποιήσουμε μία από τις μεγάλες ευκαιρίες που είχαμε να πετύχουμε τουλάχιστον ένα γκολ».

Για το τι ξεχώρισε από το συγκεκριμένο ματς ο ίδιος είπε: «Οι παίκτες έδειξαν διάθεση, έβαλαν τα πόδια στη φωτιά και λειτουργήσαμε σαν ομάδα».

Αναφορικά με τον Γέβτιτς, που ξεχώρισε και το αν θα έχει στο εξής πιο ενεργό ρόλο απάντησε: «Ο Ντάρκο είναι αυτή τη στιγμή παίκτης της ΑΕΚ και βέβαια έχει ενεργό ρόλο και θα προσπαθήσουμε να τον αξιοποιήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε».

Αναφορικά με τις αλλαγές που είχε αναφερθεί έπειτα από τον αγώνα με την Κηφισιά διευκρίνισε: «Είναι αλλαγή νοοτροπίας, στη φιλοσοφία προπόνησης και ευθυνών ατόμων που δουλεύουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα και θα ήθελα για ακόμα μία φορά να ευχαριστήσω τον κύριο Μελισσανίδη που στηρίζει αυτόν τον τρόπο».

Όσο για το αν η ΑΕΚ έχει πιάσει το επίπεδο της έντασης που επιθυμεί και ποια είναι αγωνιστικά σημεία που χρειάζεται περισσότερο βελτίωση και ποια τον έχουν ικανοποιήσει ήταν κάθετος: «Η ΑΕΚ είναι ένας τεράστιος οργανισμός και δεν πρέπει να είμαστε ποτέ ευχαριστημένοι, ειδικά αν η ομάδα δεν είναι στην κορυφή και εφόσον δεν είμαι ευχαριστημένος».

Για τις εντός έδρας βαθμολογικές απώλειες κόντρα σε ΟΦΗ και Παναιτωλικό που έχουν διαμορφώσει τη διαφορά από τον Ολυμπιακό: «Αυτή τη στιγμή δεν κοιτάζω άλλες ομάδες. Είμαι πάρα πολύ πικραμένος για τον τρόπο που χάσαμε αυτά τα δύο παιχνίδια, εμείς τα χάσαμε, μπορούμε να πούμε ότι ήμασταν ευγενείς οικοδεσπότες. Οι δύο πόντοι που πετάξαμε στη Ριζούπολη κι αυτοί με πικραίνουν...».

Τέλος για το ματς με τον Ατρόμητο έκανε έκκληση στους ποδοσφαιριστές του: «Πρέπει να ξεχάσουμε ταξίδια, κούραση και ό,τι άλλα προβλήματα που έχουμε. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να κάνουμε κατάθεση ψυχής, να τα δώσουμε όλα. Με τα Γιάννενα ο Ατρόμητος έδειξε νέα στοιχεία, έχει ένα ποιοτικό ρόστερ. Θα κοιτάξουμε να είμαστε προετοιμασμένοι και απολύτως συγκεντρωμένοι και είπα πως θέλουμε κατάθεση ψυχής».