ΑΕΚ: Χωρίς Ανσαριφάρντ,Μοχαμάντι και Χατζισαφί απέναντι στον ΠΑΟΚ

Νέο πρόβλημα στην ΑΕΚ αφού οι Ανσαριφάρντ,Μοχαμάντι και Χατζισαφί κλήθηκαν στην Εθνική του Ιράν και θα χάσουν τους αγώνες απέναντι σε ΠΑΟΚ για το Κύπελλο αλλά και κόντρα σε Βόλο και Άρη για το Πρωτάθλημα.

ΑΕΚ: Χωρίς Ανσαριφάρντ,Μοχαμάντι και Χατζισαφί απέναντι στον ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ είδε ακόμη ένα πρόβλημα να προστίθεται σε αυτά των τραυματισμών και των τιμωριών. Οι τρεις Ιρανοί του ρόστερ της, Καρίμ Ανσαριφάρντ, Εχσάν Χατζισαφί και Μιλάντ Μοχαμάντι κλήθηκαν στην Εθνική τους και έτσι θα χάσουν σημαντικά παιχνίδια για την Ένωση.

Το Ιράν θα αντιμετωπίσει εντός έδρας το Ιράκ στις 27 Ιανουαρίου και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στις 1 Φεβρουαρίου. Μοιραία ο Αργύρης Γιαννίκης θα στερηθεί των υπηρεσιών τους στα παιγνίδια απέναντι σε Βόλο (30/1) εντός έδρας και Άρη (2/2) εκτός έδρας για το Πρωτάθλημα. Επίσης, οι τρεις διεθνείς δεν θα δώσουν το παρών και στον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ στις 25 Ιανουαρίου για τα Προημιτελικά του Κυπέλλου.

Οι ιθύνοντες στην ΑΕΚ προσπάθησαν να κρατήσουν τουλάχιστον τον έναν από τους δύο πλάγιους μπακ ωστόσο ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Ιράν, Ντράγκαν Σκότσιτς επικαλέστηκε και αυτός προβλήματα τραυματισμών και δεν έκανε δεκτό το αίτημα.

Θυμίζουμε πως ο Γιαννίκης δεν θα υπολόγιζε στον Ανσαριφάρντ ούτως ή άλλως για το παιγνίδι απέναντι στο Βόλο, αφού είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή για τις τέσσερις κάρτες που έχει συμπληρώσει.