Ολυμπιακός: Έχει «σημαδέψει» την Τούμπα ο Μπουχαλάκης, αλλά…

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης κάνει αγώνα δρόμου για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση έχοντας βάλει στο… σημάδι το ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Ολυμπιακός: Έχει «σημαδέψει» την Τούμπα ο Μπουχαλάκης, αλλά…

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή την περίοδο ο Ολυμπιακός είναι στη μεσαία του γραμμή. Αγκιμπού Καμαρά και Πιερ Κούντε απουσιάζουν με τις εθνικές τους ομάδες στο Copa Africa. Εκτός από αυτές τις απουσίες ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει στη διάθεση του και τον Ανδρέα Μπουχαλάκη.

Ο Κρητικός τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, στη Ριζούπολη με αποτέλεσμα να έχει μείνει εκτός δράσης και ο Πέδρο Μαρτίνς να έχει αναγκαστεί να αλλάξει και τον σχηματισμό για να καλυφθεί το κενό του. Ο "Μπούχα" από το περασμένο σαββατοκύριακο έχει βγάλει τη μπότα και έχει ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Την Κυριακή δεν θα είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά πλέον όλο το θέμα είναι αν θα τα καταφέρει να προλάβει τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Θεωρητικά το ματς της Τούμπας έχει «σημαδέψει» ο Μπουχαλάκης, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι θα είναι έτοιμος.

Ίσως να είναι σε θέση να μπει στην αποστολή, όμως, δεν είναι σίγουρο ότι θα καταφέρει να παίξει. Ο Μπουχαλάκης το παλεύει για την Τούμπα, αλλά χωρίς ακόμα να μπορεί κανείς να πει με βεβαιότητα ότι και εκεί θα είναι διαθέσιμος.