Ιωνικός: Αρνητικά τα τεστ κορονοϊού ενόψει Παναθηναϊκού

Κανένα κρούσματα κορονοϊού δεν εντοπίστηκε στον τελευταίο έλεγχο που έγινε στο «στρατόπεδο» του Ιωνικού, ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό το προσεχές Σάββατο (22/1, 19:30) για το πρωτάθλημα.

Ιωνικός: Αρνητικά τα τεστ κορονοϊού ενόψει Παναθηναϊκού

Θετικά είναι τα νεότερα από το «στρατόπεδο» του Ιωνικού, καθώς στον τελευταίο έλεγχο που έγινε στον σύλλογο για την πανδημία του κορονοϊού δεν εντοπίστηκε κάποιο κρούσμα.

Έτσι, οι Νικαιώτες συνεχίζουν κανονικά την προετοιμασία τους και εντείνουν πλέον τις προπονήσεις τους ενόψει του αγώνα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό το προσεχές Σάββατο, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Από το προσεχές ματς θα απουσιάσει ο Γιάννης Γκοτσούλιας που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί, όπως επίσης και ο Τζέρσον Καμπράλ, ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσει κόντρα στους «πράσινους» την ποινή αποκλεισμού του.

Η τελευταία προπόνηση του Ιωνικού θα πραγματοποιηθεί αύριο (21/1) και ακολούθως θα γίνει γνωστή η αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.