ΠΑΣ Γιάννινα: Έμεινε με έναν τερματοφύλακα ενόψει Ολυμπιακού

Αποδεκατισμένος ο ΠΑΣ Γιάννινα στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό. Οι Γιαννιώτες έχουν μείνει με έναν τερματοφύλακα!

ΠΑΣ Γιάννινα: Έμεινε με έναν τερματοφύλακα ενόψει Ολυμπιακού

Πάρα πολλά τα προβλήματα για τον Ηρακλή Μεταξά στον ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει Ολυμπιακού. Στη σημερινή (20/1) προπόνηση εκτός του Περέα, απουσίαζε και ο τερματοφύλακας Σούλης, και αυτός με ίωση.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει δηλωμένους στο ρόστερ τους τρεις επαγγελματίες τερματοφύλακες. Μετά την τελευταία εξέλιξη διαθέσιμος είναι μόνο ο νεαρός Αθανασίου ο οποίος προ ημερών επέστρεψε στις προπονήσεις, αφού είναι εκτός οι Λοντίγκιν, Σούλης.

Να υπογραμμίσουμε , ότι στο νέο πρωτόκολλο αναφέρεται ξεκάθαρα ότι η μη δήλωση ενός τερματοφύλακα μπορεί να γίνει είτε λόγω τραυματισμού ή τιμωρίας και όχι μόνο λόγω κορονοϊού για να αναβληθεί ένα ματς.

Αναλυτικά αναφέρει ο κανονισμός από το νέο πρωτόκολλο.

iii. Αν στην ομάδα, κατά τον τελευταίο έλεγχο πριν τον αγώνα, εντοπισθούν θετικά κρούσματα σε τερματοφύλακες έτσι ώστε δεν είναι εφικτή η δήλωση δύο επαγγελματιών τερματοφυλάκων (ακόμα και αν αυτοί είναι τραυματίες ή τιμωρημένοι) στο Φύλλο Αγώνα, τότε ο αγώνας αναβάλλεται.

Η παρούσα διάταξη ισχύει για όσες ομάδες έχουν 4 ή περισσότερους επαγγελματίες τερματοφύλακες. Σε περίπτωση που μια ομάδα έχει τρεις ή λιγότερους επαγγελματίες τερματοφύλακες, τότε εάν δεν είναι εφικτή η δήλωση ενός επαγγελματία τερματοφύλακα (ακόμα και αν αυτοί είναι τραυματίες ή τιμωρημένοι) στο Φύλλο Αγώνα, τότε ο αγώνας αναβάλλεται.

Γίνεται λοιπόν αντιληπτό πως εάν υπάρξει θέμα με τον Αθανασίου, τότε το ματς με τον Ολυμπιακό θα αναβληθεί!

Ο Μορέιρα είναι επίσης εκτός μάχης για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Ο Ντομίνγκεθ παραμένει τραυματίας από την περασμένη εβδομάδα, πιθανότατα δεν θα προλάβει ούτε ο Πίρσμαν, ενώ ο Γκαρντάφσκι που θα μπορούσε να τον αντικαταστήσει τον Βέλγο στο αριστερό άκρο της άμυνας είναι τιμωρημένος.