Ολυμπιακός: Δεν τα παρατάει η Πόρτο για Σεμέδο, «βλέπει» και Νέιθαν Σίλβα

Η Πόρτο έχει πάντα πρώτο στόχο για την άμυνα τον Ρούμπεν Σεμέδο του Ολυμπιακού, αλλά κοιτάζει και άλλες περιπτώσεις όπως του Βραζιλιάνου Νέιθαν Σίλβα της Ατλέτικο Μινέιρο.

Ολυμπιακός: Δεν τα παρατάει η Πόρτο για Σεμέδο, «βλέπει» και Νέιθαν Σίλβα

Ο Ρούμπεν Σεμέδο παραμένει βασικός στόχος της Πόρτο και πρώτη επιλογή του Σέρτζιο Κονσεϊσάο για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της, αλλά όπως αναφέρουν και σήμερα (20/1) δημοσιεύματα στην Πορτογαλία κοιτάζει και άλλες περιπτώσεις εφόσον δεν καταφέρει τελικά να αποκτήσει τον στόπερ του Ολυμπιακού.

Ένας παίκτης που βρίσκεται στο προσκήνιο για την Πόρτο (και για την Μπενφίκα) είναι ο 24χρονος Βραζιλιάνος Νέιθαν Σίλβα της Ατλέτικο Μινέιρο. Ωστόσο η ομάδα της Βραζιλίας ζητά 8-10 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει, με συνέπεια αυτό να καθιστά δύσκολη μια τέτοια μεταγραφή.

«Πρώτος στόχος παραμένει ο Σεμέδο και η Πόρτο δεν πρόκειται να τα παρατήσει, αλλά εφόσον ο Ολυμπιακός συνεχίσει να αρνείται να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή είναι αναγκασμένη να εφαρμόσει και plan B», αναφέρει ρεπορτάζ της Α Bola.

H Πόρτο έχει κάνει κρούσεις στον Ολυμπιακό για δανεισμό του Σεμέδο και εν συνεχεία αγορά του το καλοκαίρι, αλλά τα οικονομικά δεδομένα δεν ικανοποιούν την ελληνική ομάδα. Αναμένονται ωστόσο εξελίξεις για έναν παίκτη που δεν υπολογίζεται από τους Πειραιώτες.