Πάλμα: «Επέλεξα τον Άρη, παρά τις προτάσεις από Μπράγκα, Λεβάντε κι άλλες ομάδες»

Ο νεαποκτηθείς από τον Άρη, εξτρέμ από τις Ονδούρες, Λουίς Πάλμα, αποκάλυψε, στις πρώτες του δηλώσεις ως «κίτρινος», ότι είχε προτάσεις από Μπράγκα, Λεβάντε, αλλά κι άλλες ομάδες, ωστόσο προτίμησε τους Θεσσαλονικείς.

Πάλμα: «Επέλεξα τον Άρη, παρά τις προτάσεις από Μπράγκα, Λεβάντε κι άλλες ομάδες»

Αποκαλυπτικός εμφανίστηκε, στις πρώτες του δηλώσεις, μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Άρη, ο Λουίς Πάλμα.

Ο 22χρονος εξτρέμ, από τις Ονδούρες, χαρακτήρισε «όνειρο που έγινε πραγματικότητα» τον ερχομό στην Ευρώπη, ενώ αναφέρθηκε ότι τον ήθελαν γνωστές ομάδες της γηραιάς ηπείρου, όπως η Μπράγκα και η Λεβάντε, αλλά εκείνος προτίμησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Για την πρώτη του εμπειρία στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο είπε: «Δόξα τω Θεώ ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Έφτασα στον Άρη και θέλω να ξεκινήσω και να κάνω μια ωραία αρχή».

Για τους στόχους και τις προσδοκίες του στον Άρη σημείωσε: «Θέλω να βοηθήσω την ομάδα, να δουλέψουμε όλοι μαζί σκληρά, ώστε να καταφέρουμε να κατακτήσουμε έναν τίτλο».

Για το ότι ψηφίστηκε το μεγαλύτερο ταλέντο στην πατρίδα του υπογράμμισε: «Είναι μεγάλη μου τιμή. Φυσικά χαίρομαι γι' αυτό και θα πρέπει να το αποδείξω».

Όσο για το αν υπήρξε ενδιαφέρον από άλλους «μνηστήρες» και γιατί επέλεξε τον Άρη τόνισε:
«Είναι αλήθεια ότι είχα προτάσεις από την Μπράγκα, τη Λεβάντε και άλλες ομάδες, όμως επέλεξα τον Άρη γιατί υπάρχει ωραίο πλάνο που μου άρεσε κι επίσης υπήρχε καλή συμφωνία μεταξύ του προέδρου και του μάνατζέρ μου».

Σημειώνεται πως ο Πάλμα πήρε το νούμερο 50, ενώ συμμετείχε στην προπόνηση της Τετάρτης (19/01).