Βόλος - Απόλλων Σμύρνης 1-0: Έχει τον... Ολλανδό του (highlights)

Με το 11ο τέρμα του Φαν Βέερτ (23') στο εφετινό πρωτάθλημα, ο Βόλος επικράτησε με το μίνιμουμ σκορ (1-0) του Απόλλωνα Σμύρνης σε εξ' αναβολής παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής της Super League και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα. 

Βόλος - Απόλλων Σμύρνης 1-0: Έχει τον... Ολλανδό του (highlights)

Έχει τον... Ολλανδό του ο Βόλος. Ο Φαν Βέερτ σκόραρε το 11ο εφετινό του τέρμα στη Super League 1 και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 1-0 κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, σε εξ' αναβολής αναμέτρηση για την 15η αγωνιστική.

Τελευταία παρέμεινε η «Ελαφρά Ταξιαρχία» που δεν σκόραρε για 4ο διαδοχικό ματς. Στο -4 από την εξάδα οι Θεσσαλοί που επέστρεψαν στα τρίποντα ύστερα από την ήττα στην Τρίπολη.

Στο πρώτο μέρος, ο Βόλος ήταν ανώτερος σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που δεν μπόρεσαν να απειλήσουν την εστία του Κότνικ. Ήταν αυτός που είχε την κατοχή, το γκολ αλλά και τις μεγάλες ευκαιρίες. Κύριος εκφραστής φάσεων, ο Φαν Βέερτ. Ο Ολλανδός στράικερ προειδοποίησε δις την εστία του Βέργχουλστ (14', 22') και τελικά κατάφερε στο 23ο λεπτό να ανοίξει το σκορ.

Οι «κυανέρυθροι» βρέθηκαν άλλες δύο φορές κοντά στο 2-0 όμως το σουτ του Φερνάντες σταμάτησε στα σώματα των αμυνόμενων και η κεφαλιά του Ρεγκατέν στα χέρια του τερματοφύλακα του Απόλλωνα.

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε όπως τελείωσε. Οι Θεσσαλοί είχαν τον έλεγχο αλλά και τη διάθεση να φτιάξουν παιχνίδι, πιέζοντας παράλληλα ψηλά για να μην μπορέσει να κρατήσει μπάλα ο Απόλλων Σμύρνης.

Ο Γκρότε προσπάθησε να αλλάξει τα πράγματα με διπλή αλλαγή στη συμπλήρωση μιας ώρας, όμως ο Βόλος δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα και κράτησε σχετικά εύκολα το υπέρ του σκορ μέχρι το φινάλε!

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Βόλος - Απόλλων Σμύρνης 1-0

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό Στάδιο

Σκόρερ: 24' Φαν Βέερτ

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

Κίτρινες: Τσοκάνης, Πουρίτα - Κάστρο, Παμλίδης

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ, Άλχο (39’ λ.τρ Πουρίτσα ), Γκουλέν, Ρομέρο, Φεράρι, Μπαριέντος, Τσοκάνης, Μπαρτόλομ (71' Ροσέρο), Φερνάντες, Ρεγκατέν (46' Ορός), Φαν Βέερτ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μάρκο Γκρότε): Βέργχουλστ, Γιακιμόφσκι (46' Τοτουαρίμα), Άλβες, Ρόγκνε, Ντετάκης, Σλίβκα, Κάστρο (62' Φατιόν), Παπαγεωργίου, Παμλίδης (62' Γιαννιώτας), Ιωαννίδης, Μαρτίνες (83' Σαλί).