ΟΦΗ: Με Σωτηρίου, αλλά χωρίς Γιαννούλη, ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει Παναιτωλικού

Με τον Δημήτρη Σωτηρίου να προπονείται κανονικά μπήκε ο ΟΦΗ στη διαδικασία ενόψει του Σαββατιάτικου (22/01, 17.15) αγώνα, με τον Παναιτωλικό, στο Ηράκλειο. Εκτός ο Γιαννούλης που υπέστη θλάση και θα λείψει για 15 μέρες....

ΟΦΗ: Με Σωτηρίου, αλλά χωρίς Γιαννούλη, ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει Παναιτωλικού

Με ανάμεικτα συναισθήματα συνδυάστηκε η επιστροφή του ΟΦΗ στις προπονήσεις και η έναρξη της προετοιμασίας ενόψει του Σαββατιάτικου (22/01, 17.15) αγώνα με τον Παναιτωλικό στο «Γεντί Κουλέ» για την Super League.

Με τον, γκολκίπερ, Δημήτρη Σωτηρίου να βγάζει, κανονικά, το πρόγραμμα εκγύμνασης των υπολοίπων και τους Πασχάλη Στάικο - Αμπντούλ Γουές να συμμετέχουν σε μέρος της προπόνησης, άρχισε την Τρίτη (18/01) η προετοιμασία των Ηρακλειωτών για το ματς με τα «καναρίνια».

Ο Κώστας Γιαννούλης, αντίθετα, άρχισε θεραπεία, καθώς υπέστη θλάση στον πλατύ ραχιαίο στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ (και θα λείψει για δύο εβδομάδες χάνοντας τον αγώνα με τους Αγρινιώτες σε πρώτη φάση...), ενώ θεραπεία έκανε και ο Νίκος Κοροβέσης, λόγω ενοχλήσεων στο γαστροκνήμιο.

Ο Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Η σημερινή προπόνηση των «ομιλητών» περιελάμβανε παιχνίδι κατοχής, τελειώματα φάσεων, παιχνίδι μικρών σχέσεων και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Η επόμενη προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΟΦΗ έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη (19/1), το μεσημέρι.