ΑΕΚ: Με απουσίες, λόγω τραυματισμών και κορονοϊού, στην Τούμπα, για τον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου!

Με μπόλιες απουσίες λόγω τραυματισμών αλλά και κρουσμάτων κορονοϊού η αποστολή της ΑΕΚ για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα την Τετάρτη (19/01, 19.00)

ΑΕΚ: Με απουσίες, λόγω τραυματισμών και κορονοϊού, στην Τούμπα, για τον πρώτο προημιτελικό Κυπέλλου!

Με γεμάτο το... απουσιολόγιο ταξιδεύει, για την Θεσσαλονίκη, ενόψει του πρώτου προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, που θα φιλοξενηθεί στην Τούμπα, την Τετάρτη (19/01, 19.00), η ΑΕΚ

Κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο Αργύρης Γιαννίκης ελπίζει η ομάδα του να μην επαναλάβει τα λάθη με τον Παναιτωλικό, την περασμένη Κυριακή, αλλά και ν' αντιπαρέλθει την απουσία σημαντικών παικτών.

Εκτός από την έλλειψη του Αραούχο (που δεν κατάφερε να κερδίσει την μάχη με το χρόνο, συνεχίζοντας το ατομικό, λόγω των ενοχλήσεων στη μέση, «νοκ άουτ» έμειναν ο ανέτοιμος, ακόμη, Στάνκοβιτς (βρίσκεται σε φάση αποθεραπείας από τον καθαρισμό στο γόνατο του) και ο Άμραμπατ, ο οποίος δεν προπονήθηκε την Τρίτη λόγω μιας μυϊκής κάκωσης στην κνήμη!

Επίσης στην αποστολή δεν βρίσκονται και ο Σάκχοφ με κάκωση στην αριστερή γαστροκνημία, αλλά και οι Τάνκοβιτς - Βράνιες.

Όσον αφορά τους Λάτσι και Γαλανόπουλο συνέχισαν το ατομικό και ειδικό πρόγραμμα που ακολουθούν αντίστοιχα.

Αντίθετα σε σχέση με το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό επιστρέφει ο Σιμάνσκι.

Υπενθυμίζεται πως μετά το Δευτεριάτικο κρούσμα σε ποδοσφαιριστή, ακόμα ένας παίκτης πριν την αναχώρηση για Θεσσαλονίκη βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό στον επαναληπτικό έλεγχο που διενεργήθηκε. Απομονώθηκε και τέθηκε εκτός πλάνων.

Έτσι η αποστολή της ΑΕΚ, που αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη, απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Τσιντώτας, Χατζηεμμανουήλ, Θεοχάρης, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Μιτάι, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Σιμόες, Μάνταλος, Γέβτιτς, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Τσούμπερ, Κοσίδης, Γιούσης