Στο βάθος πρεμιέρα πρωταθλήματος στις 15 Σεπτεμβρίου - Τι θα γίνει σήμερα στη Λίγκα

Η πιθανή μετάθεση της πρεμιέρας του πρωταθλήματος και η επαναφορά του σχεδίου του Βασιλειάδη

Στο βάθος πρεμιέρα πρωταθλήματος στις 15 Σεπτεμβρίου - Τι θα γίνει σήμερα στη Λίγκα

Η Super League έχει ανακοινώσει για σήμερα, Δευτέρα, 30 Ιουλίου, κλήρωση του επόμενου πρωταθλήματος στα γραφεία της μετά τo Δ.Σ και την Γ.Σ. που είναι προγραμματισμένα, εντούτοις όλα είναι ανοιχτά, ακόμα και το ενδεχόμενο της αναβολής.

Οι τηλεοπτικά άστεγες ΠΑΕ είναι πολύ πιθανό να μπλοκάρουν την όλη διαδικασία. Μάλιστα από χθες κυκλοφορεί ότι το ΔΣ δεν θα... τελειώσει, η κλήρωση δεν θα γίνει και το πρωτάθλημα δεν θα αρχίσει στις 25 Αυγούστου. Κυκλοφορεί μάλιστα ως πιθανή ημερομηνία έναρξης του πρωταθλήματος η 15η Σεπτεμβρίου, δηλαδή το Σάββατο αμέσως μετά τους αγώνες της Εθνικής ομάδας στην Εσθονία (8 Σεπτεμβρίου) και στην Ουγγαρία (11 Σεπτεμβρίου).

Τα σενάρια για τη σημερινή συνεδρίαση είναι δυο. Το ένα είναι να αναβληθούν όλες οι διαδικασίες μέσω μιας πολύωρης διαδικασίας που ως στόχο θα έχει να αναδείξει το αδιέξοδο. Εν συνεχεία, να γίνει προσπάθεια έτσι ώστε να αλλάξει μέσω της ΕΠΟ ο κανονισμός που θέλει τη Λίγκα να περνά τις αποφάσεις με δώδεκα ψήφους και να γίνει αυτό με λιγότερες έτσι ώστε να πιεστούν οι άστεγες ομάδες και να υπογράψουν το σχέδιο.

Κάτι τέτοιο θα επαναφέρει στο προσκήνιο το σχέδιο Βασιλειάδη για μείωση των ομάδων.

Υπάρχει το δεύτερο σενάριο που αναφέρει ότι το πρόβλημα δεν είναι οι άστεγες ομάδες όσο και αν αυτό είναι που μέχρι τώρα έχει έρθει στο προσκήνιο. Το πρόβλημα είναι ότι η NOVA θέλει μπαράζ των μεγάλων για τον πρωταθλητή και την έξοδο στην Ευρώπη. Κάτι τέτοιο όμως δεν θέλουν προς στιγμήν οι «μεγάλοι» του πρωταθλήματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ και περίπου δέκα ημέρες έχει φτάσει στα γραφεία της Λίγκας πρόταση του Epsilon για τις τηλεοπτικά άστεγες ομάδες, οι οποίες όμως δεν έχουν ενημερωθεί σχετικά κάτι που είναι πολύ πιθανό να συμβεί σήμερα.

H ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ:

Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018 θα πραγματοποιηθούν Διοικητικό Συμβούλιο και Έκτακτη Γενική Συνέλευση, στις 14:00 και 15:30 αντίστοιχα, στα γραφεία της Super League.

Αναλυτικά:

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης του Δ.Σ. έχουν ως ακολούθως:

1/ Έγκριση ετήσιου συνοπτικού προγράμματος, αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019.

2/ Κλειδάριθμοι κλήρωσης.

3/ Επιλογή εταιρείας ασφάλισης ποδοσφαιριστών.

4/ Επιλογή εταιρείας για την παροχή φωτογραφικών υπηρεσιών αγώνων Super League.

5/ Διάφορα.

Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης της Έκτακτης Γ.Σ. έχουν ως ακολούθως:

1/ Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ (ανδρών) και Προκηρύξεων Πρωταθλημάτων Υποδομών (Κ19, Κ17, Κ15), αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019.

2/ Διάφορα.

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ