Η Ρέιντζερς για Ντεσπόντοφ, τον εμπλέκουν πάλι με Ολυμπιακό

Νέα δημοσιεύματα στη Βουλγαρία κάνουν λόγο για μεταγραφή Ντεσπόντοφ, με την Ρέιντζερς να κάνει μπάσιμο και τον Ολυμπιακό να εμπλέκεται, δίχως όμως ελληνικό ενδιαφέρον. 

Η Ρέιντζερς για Ντεσπόντοφ, τον εμπλέκουν πάλι με Ολυμπιακό

Το όνομα του Κιρίλ Ντεσπόντοφ ακούστηκε πρόσφατα για τον Ολυμπιακό από τα βουλγαρικά ΜΜΕ που εμπλέκουν ξανά την ελληνική ομάδα με τον Βούλγαρο διεθνή εξτρέμ της Λουντογκόρετς, με αφορμή έντονο ενδιαφέρον της Ρέιντζερς για την απόκτησή του.

Στα τελευταία ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ο Ντεσπόντοφ απασχολεί πολύ έντονα την ομάδα της Σκωτίας που είναι έτοιμη να κάνει πρόταση για να πάρει τον 25χρονο άσο που έχει κάνει πολύ καλή σεζόν φέτος στην πατρίδα του, ενώ ήταν πρωταγωνιστής στην πρόκριση της Λουντογκόρετς επί του Ολυμπιακού στο Champions League.

Το όνομα του Ολυμπιακού υπάρχει ξανά στους ενδιαφερόμενους για τον παίκτη (που είχε δοκιμάσει ανεπιτυχώς στην Ιταλία με την Κάλιαρι), μαζί με εκείνα της Γαλατά και της Μπασάκ. Ωστόσο από πλευράς Ολυμπιακού δεν φαίνεται να υπάρχει πρόθεση να ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη περίπτωση, παρόλο που πράγματι ο Ντεσπόντοφ έχει κατά καιρούς απασχολήσει τους πρωταθλητές. Τώρα, όμως, όχι.