Καμάου: «Διεκδικούμε μία από τις τέσσερις πρώτες θέσεις»

Ο άσος του ΟΦΗ, Μπρους Καμάου μίλησε για τη ζωή του στην Κρήτη και την πορεία της ομάδας του Ηρακλείου

Καμάου: «Διεκδικούμε μία από τις τέσσερις πρώτες θέσεις»

Ο ακραίος επιθετικός του ΟΦΗ, Μπρους Καμάου παραχώρησε συνέντευξη σε ιστοσελίδα της Κένυας.

- Για τον ΟΦΗ και τη μάχη της εξάδας:

«Αν κοιτάξεις τη βαθμολογία, διεκδικούμε μια από τις 4 κορυφαίες θέσεις (που οδηγούν στην Ευρώπη). Είναι ένας στόχος που είχαμε από την αρχή της σεζόν».

- Για τη ζωή στην Κρήτη:

«Μέχρι τώρα, όλα πάνε καλά. Ζω στο νησί της Κρήτης. Είναι ένα μικρό νησί, που είναι συνήθως γεμάτο το καλοκαίρι, γιατί είναι ένας μεγάλος τουριστικός προορισμός.

Όσο αφορά τη γλώσσα, όλα πάνε καλά, καθώς η πλειοψηφία του κόσμου εδώ μιλάει Αγγλικά, οπότε η μετάβαση δεν είναι πολύ δύσκολη.

Όσο αφορά το φαγητό, είναι ωραία. Δεν είμαι λάτρης του κρέατος. Πρόσφατα έγινα χορτοφάγος. Οπότε, δεν έτρωγα τόσο πολύ κρέας όσο οι Έλληνες, αλλά το φαγητό εδώ είναι ωραίο».

- Για τον ΟΦΗ και τους οπαδούς του, τους οποίους λατρεύει για το πάθος τους:

«Αυτό είναι ένα από τα πράγματα που σίγουρα πρόσεξα όταν ήρθα πρώτη φορά εδώ. Τους οπαδούς του ΟΦΗ και το πάθος τους. Παίζοντας μπροστά σε τέτοιο κοινό, είναι αυτό που θέλεις ως ποδοσφαιριστής».

- Πώς είναι μια τυπική μέρα του στο Ηράκλειο:

«Έχουμε προπόνηση γύρω στις 12.00. Οπότε ξυπνάω, παίρνω πρωινό, ετοιμάζομαι και μετά πάω στο προπονητικό κέντρο γύρω στις 10.30.

Μετά την προπόνηση, κάνουμε αποθεραπεία. Ίσως πάμε να φάμε κάτι μαζί με τους συμπαίκτες μου ή θα πάω σπίτι να φάω εκεί. Μετά ίσως κοιμηθώ για ένα μισάωρο και στο υπόλοιπο της μέρας είμαι ελεύθερος.

Στις μέρες πριν τα ματς, πάμε σε ξενοδοχείο να κοιμηθούμε εκεί. Ολόκληρη η ομάδα μένει στο ξενοδοχείο, είτε παίζουμε εντός είτε εκτός έδρας».

- Ο Καμάου θα ήθελε μια μέρα να παίξει στις αγαπημένες του ομάδες, την Μπαρτσελόνα και την Άρσεναλ;

«Ελπίζω να τα πάω καλά εδώ, στο ΟΦΗ και στο πρωτάθλημα και ίσως μια μέρα στο μέλλον προκύψει μια μεγαλύτερη πρόκληση».

- Τέλος, ο παίκτης του ΟΦΗ αναφέρθηκε στις θέσεις που θέλει να παίζει (οπουδήποτε μπροστά, στη θέση του φορ ή στα άκρα) και για την προσπάθειά του να κληθεί στην Εθνική Αυστραλίας, την οποία επέλεξε αντί για την Κένυα:

«Τους τελευταίους 12 με 18 μήνες, έχω επικεντρωθεί σε αυτό. Για να πετύχω τα όνειρά μου, θεωρώ ότι έχω μεγαλύτερες πιθανότητες αν παίξω με την Αυστραλία».