Ζοάο Καρβάλιο: Στον Ολυμπιακό ψάχνει την ποδοσφαιρική του «Ιθάκη»

Ο παραγκωνισμός του Ζοάο Καρβάλιο στην Νότιγχαμ τον οδήγησε στο να βλέπει με άλλο μάτι την προοπτική του Ολυμπιακού. Πώς έχουν τα δεδομένα με τον Πορτογάλο χαφ.

Ζοάο Καρβάλιο: Στον Ολυμπιακό ψάχνει την ποδοσφαιρική του «Ιθάκη»

Δεν χρειάζεται καν να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός με την Νότιγχαμ δεν χρειάζονται... πολύωρες συζητήσεις για να τα βρουν για τη μεταγραφή ενός ποδοσφαιριστή.

Ο Ζοάο Καρβάλιο είναι ένας ποδοσφαιριστής που απασχόλησε σε τρεις μεταγραφικές περιόδους τους Πειραιώτες στο παρελθόν. Το γεγονός ότι δεν έπιασε λιμάνι, είχε να κάνει αποκλειστικά και μόνο με το ότι ο ίδιος επιθυμούσε να παραμείνει στην Αγγλία. Δικαίωμά του βέβαια...

Τώρα, τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Στην Νότιγχαμ έχει παραγκωνιστεί, έχει φέτος μόλις 8 συμμετοχές, οι περισσότερες μάλιστα είναι ως αλλαγή και είναι λογικό να θέλει να αλλάξει παραστάσεις.

Επίσης, βλέποντας ότι στον Ολυμπιακό έχουν εκτοξεύσει τις μετοχές τους αρκετοί συμπατριώτες του, με τελευταία παραδείγματα τους Ποντένσε και Σα, είναι απολύτως λογικό να έχει κάνει ο ίδιος την πρώτη κίνηση για να φωνάξει «είμαι διαθέσιμος».

Αριθμητικά οι Πειραιώτες είναι καλυμμένοι στη θέση που αγωνίζεται ο 25χρονος Πορτογάλος χαφ. Εκεί παίζει ο Αγκιμπού που κάποια στιγμή θα επιστρέψει στο Κόπα Άφρικα, ο Βαλμπουενά, ο Ρόνι Λόπες, ο Φορτούνης (αναμένεται από Φλεβάρη να μπει σταδιακά) και ο Λοβέρα που εμφανίστηκε ως «εσωτερική μεταγραφή».

Από την άλλη, όταν ο Ολυμπιακός έχει ταλαιπωρηθεί με τον κορονοϊό και δεν είναι λίγες οι φορές που το ιατρικό δελτίο είναι γεμάτο, παίκτες σαν τον Ζοάο Καρβάλιο είναι λογικό να μην τον αφήνουν αδιάφορο.

Ο Πορτογάλος λοιπόν ψάχνει την ποδοσφαιρική του «Ιθάκη» στον Πειραιά. Να δει μέσω του Ολυμπιακού την καριέρα του να ξαναπαίρνει... μπρος για τα καλά.

Από εκεί και πέρα, είναι καθαρά στο χέρι του Πέδρο Μαρτίνς. Εφόσον πει το «ναι», τότε ο Καρβάλιο θα ντυθεί με συνοπτικές διαδικασίες στα κόκκινα. Και οι πληροφορίες λένε ότι στο τέλος αυτό θα συμβεί. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει σύντομα.