Ολυμπιακός: Μαρτίνς και παίκτες μίλησαν στον Ρέντη για όσα έγιναν στο ντέρμπι

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ποδοσφαιριστές του μίλησαν γι' αρκετή ώρα στον Ρέντη για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ο Ολυμπιακός έμεινε στο 0-0.

Ολυμπιακός: Μαρτίνς και παίκτες μίλησαν στον Ρέντη για όσα έγιναν στο ντέρμπι

Με το 0-0 στη Λεωφόρο ο Ολυμπιακός διατήρησε το αήττητο του στο πρωτάθλημα, αλλά η εικόνα του περισσότερο προβλημάτισε. Οι Πειραιώτες ανέκαθεν κυνηγούν το καλύτερο και θέλουν να βελτιώνονται. Τα όσα έδειξαν το βράδυ της Κυριακής στο "Απόστολος Νικολαΐδης" δεν συμβαδίζουν με το γεγονός πως ο Ολυμπιακός είναι κλαμπ που δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο από το τέλειο.

Η διαφορά από τη δεύτερη θέση διατηρήθηκε, όπως και το αήττητο, αλλά βελτίωση δεν έδειξε ο Ολυμπιακός. Και επειδή η συνέχεια είναι δύσκολη και κάθε ματς κρύβει παγίδες είναι λογικό στον Ρέντη να ταρακουνήθηκαν και μάλιστα αρκετά.

Την Τετάρτη οι Πειραιώτες έχουν μπροστά τους τον πρώτο προημιτελικό με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Γι' αυτό και τη Δευτέρα βρέθηκαν κανονικά στον Ρέντη. Ο Πέδρο Μαρτίνς ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να μιλήσουν για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Προπονητής και παίκτες έμειναν στα αποδυτήρια για περισσότερο από μία ώρα. Ο Πορτογάλος ζήτησε την άποψη των ποδοσφαιριστών του για όσα έγιναν στη Λεωφόρο. Οι ποδοσφαιριστές παραδέχτηκαν την κακή εικόνα της ομάδας, στάθηκαν στα προβλήματα που προκάλεσε ο κορονοϊός στην ομάδα, αλλά έδειξαν σίγουροι ότι θα δείξουν τον καλό τους εαυτό, διότι ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλούς παίκτες. Δόθηκε η εντύπωση πως η κουβέντα έκανε καλό σε όλους, αλλά τα αποτελέσματα της θα φανούν στο γήπεδο.