Τι λέει ο Σολδάνο για Ολυμπιακό

Ο πρόεδρος της Ουνιόν Σάντα Φε αποκάλυψε ότι οι Πειραιώτες έκαναν πρόταση για τον Αργεντινό και εδώ και μέρες επικρατεί ένας γενικός χαμός.

Τι λέει ο Σολδάνο για Ολυμπιακό

Στην Αργεντινή εξακολουθούν εδώ και τρεις-τέσσερις μέρες να διατηρούν το θέμα του Φράνκο Σολδάνο, με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου της Ουνιόν Σάντα Φε ότι ο Ολυμπιακός χτύπησε την πόρτα του και έκανε πρόταση 2.2 εκατομμυρίων ευρώ!

Στο μακρινό Σάντα Φε υποστηρίζουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βάλει για τα καλά στο «σημάδι» τον παίκτη που πέρσι σκόραρε 11 φορές σε 27 ματς και «πολιορκείται» από κορυφαία κλαμπς της Αργεντινής.

Το τι θα συμβεί, κανείς δεν μπορεί να το γνωρίζει. Ειδικά όταν μιλάμε για διαπραγματεύσεις με ομάδες της Αργεντινής, πάντοτε θα πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι.

Ωστόσο, αυτό που έχει τη σημασία του και είναι άξιο αναφοράς, είναι τα όσα υποστηρίζει ο Σολδάνο για το μέλλον του.

Τον ενδιαφέρει η προοπτική της Ευρώπης γενικότερα. Αν φύγει δηλαδή από την Ουνιόν, δεν θέλει να πάει σε άλλη ομάδα της Αργεντινής, αλλά να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι με προορισμό την «Γηραιά Ήπειρο».

Αυτό σημαίνει ότι αφήνει ορθάνοικτη την πόρτα στον Ολυμπιακό, αλλά και σε άλλες ομάδες που έχουν ακουστεί ότι ενδιαφέρονται για τον παίκτη, με πιο πρόσφατη την Γουέστ Μπρομ.